Skip to main content
Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Dig, din familie og din ejendom – Ringsted

13. april 2023 kl. 16:00 - 18:00

Gratis

Eftermiddagen er i familiens fremtids tegn. Vi snakker om den nye ejendomsvurdering, som kan have stor betydning for din familie i fremtiden.

Ved du, hvad det betyder for dig, hvis din landbrugsejendom bliver til hus? Har du så ret til stadig at drive landbrug? Må du have en indtjening fra dit landbrug? Og hvad er din ejendom værd, den dag du skal sælge?

Har du også mange spørgsmål til den nye ejendomskategorisering? Så får du muligheden for at få svar, når Benedicte Boisen Rolighed fra L&F kommer og fortæller om alt, hvad den nye ejendomskategorisering kommer til at betyde for dig, om end du ”klager” eller ej.

 

Program for eftermiddagen:

Ejendomsvurdering v/Benedicte, L&F og Morten Knudsen, Agrovi

Familie jura v/ Camilla Tankmar, Agrovi

Renteudvikling v/ Morten Knudsen, Agrovi

 

Der bliver afslutningsvist serveret sandwich.

 

Arrangementet bliver afholdt på Agrovis eget kontor i Ringsted.

René Johannessen

Chefrådgiver, Økonomi- og ejendomskonsulent Ejendomshandler, Driftøkonomi 60115801 rej@agrovi.dk
rené johannessen
chefrådgiver, Økonomi- og ejendomskonsulent

60115801
rej@agrovi.dk
ejendomshandler, driftøkonomi
eftermiddagen er i familiens fremtids tegn. vi snakker om den nye ejendomsvurdering, som kan have stor betydning for din familie i fremtiden. ved du, hvad det betyder for dig, hvis din landbrugsejendom bliver til hus? har du så ret til stadig at drive landbrug? må du have en indtjening fra dit landbrug? og hvad er din ejendom værd, den dag du skal sælge? har du også mange spørgsmål til den nye ejendomskategorisering? så får du muligheden for at få svar, når benedicte boisen rolighed fra l&f kommer og fortæller om alt, hvad den nye ejendomskategorisering kommer til at betyde for dig, om end du ”klager” eller ej.   program for eftermiddagen: ejendomsvurdering v/benedicte, l&f og morten knudsen, agrovi familie jura v/ camilla tankmar, agrovi renteudvikling v/ morten knudsen, agrovi   der bliver afslutningsvist serveret sandwich.   arrangementet bliver afholdt på agrovis eget kontor i ringsted.
https://www.agrovi.dk/contact/rene-johansen/

Detaljer

Dato:
13. april 2023
Tidspunkt:
16:00 - 18:00
Pris:
Gratis
Begivenhed Kategorier:
, ,

Billetter

Nedenstående antal inkluderer billetter til denne begivenhed allerede i din indkøbsvogn. Hvis du klikker på "Hent billetter", kan du redigere eksisterende deltageroplysninger samt ændre billetantal.
Billetter er endnu ikke tilgængelige

Sted

Balstrupvej 90
Ringsted, 4100
Telefon:
48225200

Shopping cart0
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
0