Skip to main content

Giv mere plads til naturen

Vi arbejder for at vende udviklingen, så natur med mange pressede plante og dyrearter igen får fremgang. Vores rådgivning giver jer en række helt konkrete løsninger til sikker etablering og god pleje. Både ude på landet eller inden for byskiltet.

Agrovi Biodiversitet yder professionel hjælp til alle, der har ansvar for et stykke jord, både private, organisationer og virksomheder.

Vi er klar til at hjælpe dig, så natur og biodiversitet går fremad på dine arealer.

Du kan se vores forskellige områder og rådgivningstilbud herunder:

HENRIK HELWEG-LARSEN

PROJEKTLEDER & NATURRÅDGIVER

Henrik er uddannet økologisk landmand og driftsleder med speciale i frilandsgrøntsager. Henrik har dyrket jorden siden 1987, blandt andet på sin egen bedrift i en periode på ca. 10 år i Himmerland.

I 2004 tiltrådte han en stilling som driftsleder hos Aarstiderne på Krogerup Avlsgård i Humlebæk med ansvar for drift, afprøvning, naturpleje samt som leder af det grønne hold. I dag er han en del af Agrovis biodiversitetsteam med særlig fokus på kundekontakt, fysisk afprøvning og implementering af projekter.

Henrik brænder for den grønne omstilling og formidler meget gerne i ord og billeder, men der skal helst etableres mere og bedre natur hver dag. Du kan kontakte Henrik direkte her.

ANDREAS HÖLL

Teamleder, natur & biodiversitet

Andreas har arbejdet med landbrug og naturbeskyttelse igennem et helt arbejdsliv som både agronom og faglærer. Som forsker i Frankfurt am Mains, Miljø & Energiministeriet og siden som landmand på sin egen Hereford-besætning, der er i naturplejen. 

Andreas har dybtgående kendskab til love og regler om landbrug, arealanvendelse i det åbne land, natur og miljø. Han ved, hvordan eksisterende støtteordninger kan understøtte biodiversitetsformål – og hvor grænsen går. Har du et ønske om at øge biodiversitet på landbrugsarealer, kontakt Andreas her.

Shopping cart0
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
0