Skip to main content

Vil du med på rejsen?

Hos Agrovi brænder vi for den grønne omstilling af landbruget. De nye dyrkningsmetoder, nye maskiner og den nye teknologi. De mange muligheder, det fører med sig for os, der bor og arbejder på landet.

Landbruget er ikke længere kun fødevareproduktion. Fremtidens multifunktionelle landbrug har et stort socialt og kulturelt ansvar for at blive en del af de klimaudfordringer, vi står overfor. 

Det kræver dygtige og visionære medarbejdere, der brænder for den grønne omstilling. Som drives af stor faglig viden og motiveres af at være med til at gøre en forskel.

I Agrovi bidrager hver eneste af vores medarbejdere til en sundere jord hos vores kunder. Det er det, vi går på arbejde for. Hver dag.

Det er det, vi mener, når vi taler om den bedste løsning på jorden.


Mød en ny kollega her

Her kan du møde nogle af vores medarbejdere, der hver dag er med til at gøre en forskel for alle os, der bor og arbejder på landet. 

Niels Eghøj

Niels Eghøj

Afdelingsleder Revision, Ansat siden 2005

“Vores motto er, at vi ikke er færdige med regnskabet, før den sidste kollega er færdig. Det gør det trygt og rart at gå på arbejde – og det gør mig stolt som afdelingsleder”……Læs mere her

Andreas Skov Rasmussen

Stephanie Hansen

Andreas Skov Rasmussen

Planteavlskonsulent, Ansat siden 2019

“For mig er det essentielt at hjælpe landbruget i en grønnere retning, så vi som landmænd kan fortsætte med at producere verdens bedste fødevarer. Vi er fx førende på rådgivningen inden for Conservation Agriculture. Det er rigtig interessant at være en del af”….Læs mere her

Stephanie Hansen

Revisor, Ansat siden 2018

“Jeg kommer fra en privat revisor, hvor tingene var mere strømlinet og effektiviseret. Her nyder jeg, at man gør meget ud af at danne relationer til sine kunder. Der er ingen tvivl om, at man giver en bedre rådgivning, når man kender sine kunder godt”….Læs mere her.

Shopping cart0
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
0