Skip to main content
Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

Studietur til Groundswell-messen i England

26. juni kl. 8:30 - 28. juni kl. 17:30

4.995,00kr. – 8.495,00kr.

Studietur om regenerativ dyrkning i slutningen af juni med en hel dag på Groundswell Festival

Igen i år arrangerer Agrovi en studietur til England, hvor vi går i dybden med landbrug efter regenerative principper.

Regenerativ dyrkning forbedrer jordens sundhed, giver de bedste forudsætninger for kulstoflagring, forbedrer jordens vandhusholdning og mindsker behovet for syntetiske input samtidig med, at der er færre maskin- og lønomkostninger.

Det er en stor del af Agrovis DNA at være med til at opbygge viden om dyrkningspraksis indenfor regenerativt landbrug, at oplyse om fordelene og om hvordan, man kan arbejde med udfordringerne i systemet.

Vi inviterer derfor på en 3 dages-studietur om regenerativt landbrug, der handler både om praksis direkte ude i marken og om udvikling af metoder, maskiner og afgrødesorter.
Turen arrangeres i samarbejde med Danish Farmers Abroad, som giver os mulighed for at vælge en 5 dages-version af studieturen, hvor de første dage supplerer med en politisk vinkel ”landbrug i England efter Brexit”.

3 dages-tur

Turen begynder onsdag den 26. juni kl. 8.30 fra Stansted Airport og slutter samme sted fredag den 28. juni 17.30.

Onsdag er helliget Groundswell Festival, der vel nok er verdens største event for regenerativt landbrug med foredrag, praktiske demonstrationer og masser af vidensudveksling: https://groundswellag.com.

Dyrkningsbetingelserne, afgrøderne og udfordringerne i planteavlen i Sydengland er lang henad vejen sammenlignelige med de danske- og vi besøger landbrug, der dyrkes med regenerative metoder, med rig mulighed for at vende erfaringer og praktiske spørgsmål med værterne og i gruppen, hvor nogle af Agrovis planteavlsrådgivere også deltager.

Vi besøger maskinfabrikanten Claydon og Jeff Claydon’s 350 hektar landbrug. Claydon-familien såvel som maskinfabrikken har arbejdet med jordsundhed I årtier og arbejder sammen med bl.a. NIAB (The National Institute of Agricultural Botany) og Harper Adams University om udvikling af maskiner og metoder til forbedring af jordsundheden og optimale dyrkningsresultater.

Vi runder af med Allerton Project, som på deres 320 ha forsøgsareal arbejder med forskellige dyrkningssystemers indflydelse på miljø og biodiversitet.

Pris

Prisen for studieturen er 4.995 kr. pr. person uden din egen transport til og fra Stansted Airport og inkluderer:

 • Hotel onsdag og torsdag, delt twin room
 • Transport i til besøg og hoteller onsdag-fredag
 • Morgenmad onsdag og alle måltider torsdag morgen – fredag frokost

Billetten til Groundswell-festivalen skal købes individuelt (ikke inkluderet). Alle deltagere får en kode til grupperabat.

5 dages-tur

5 dages-turen begynder mandag den 24. juni og slutter sig til 3 dages-turen onsdag morgen.

De indledende 2 dage har politisk fokus med vinklen ”landbrug i England efter Brexit”.

Pris

Prisen for studieturen er 6.995 kr. pr. person uden din egen transport til og fra Stansted Airport og inkluderer:

 • Hotel mandag og tirsdag, delt twin room
 • Transport mandag-onsdag morgen
 • Forplejning mandag-onsdag morgen
 • Alle dele af 3 dages-turen

Billetten til Groundswell-festivalen skal købes individuelt (ikke inkluderet). Alle deltagere får en kode til grupperabat.

 

Tilmelding hurtigst muligt og senest 10. maj.

 

Program

Mandag den 24. juni – Tirsdag den 25. juni

Mødes ved frokosttid til et program med politisk vinkel ”landbrug i England efter Brexit” (Opdateres snarest)

 

Onsdag den 26. juni

08:30 // Afgang fra Stansted Airport med bus mod Groundswell. Kaffe og et stykke brød i bussen.

09:30 // Groundswell til sidste sessions slutter kl. 20. Vi spiser frokost og aftensmad individuelt på Groundswell. I tilfælde af kraftig regn trækker vi dog stikket lidt tidligere og kører til Luton, så der er mulighed for at finde et indendørs spisested.

20.15 // Afgang mod hotel i Luton.  Køretid til hotel ca. en halv time/24 km.

 

Torsdag den 27. juni

8.15 // Afgang fra hotel, ca. 45 min kørsel

9:00 // Thriplow Farms, David Walston III: https://www.thriplow-farms.co.uk/
Thriplow Farms er en 900 hektar stor planteavlsejendom lige syd for Cambridge. Der dyrkes en række afgrøder som hvede, raps, ærter, bønner, havre og frøgræs med pløjefri dyrkning, companion cropping, bi-cropping og afgræsning med får.
Vores vært David Walston er en del af Nuffield-programmet for vidensopbygning om regenerativt jordbrug (2015): https://www.thriplow-farms.co.uk/nuffield.

11: 30 // Køre til Claydon, ca. 45 min.

12:30 // Claydon Drills: https://claydondrill.com/
Vi starter med frokost og en kort præsentation fra direktør Jeff Claydon. Derefter besøger vi maskinfabrikken og Jeff Claydons 350 hektar farm. Claydon-familien såvel som maskinfabrikken har arbejdet med jordsundhed I årtier og arbejder sammen med bl.a. NIAB (The National Institute of Agricultural Botany) og Harper Adams University om udvikling af maskiner og metoder til forbedring af jordsundheden og optimale dyrkningsresultater.

17:00 // Køre til hotel i Kettering, køretid 1 t, 20 min/109 km

19:00 // Middag på pubben The Beeswing Kettering i gåafstand fra hotellet. Vi har deres ”function room”, hvor vi vil få buffet og der er mulighed for at blive til øl og hygge efter maden.

 

Fredag den 28. juni

8:45 // Afgang fra hotel, køretid godt 30 min

9:30 // Allerton Project: https://www.allertontrust.org.uk/
The Allerton Project har 320 hektar forsøgsfarm i Leicestershire, hvor der forskes i forskellige dyrkningsmetoders indvirkning på natur og miljø. Det er en vigtig del
af af projektet at udbrede viden igennem rådgivning og demonstrationsprojekter.

11:30 // Vi spiser frokost hos Allerton (en varm sandwich og en kage).

12:45 // Kører til NIAB, køretid ca. 70 min.

14:00 // NIAB Innovation Farm: https://www.niab.com/research/niab-innovation-farm
NIAB Innovation Farm udvikler løsninger indenfor fødevaresikkerhed, klima, natur og biodiversitet med fokus på genetik og udvikling af afgrødesorter i samarbejde med
andre aktører indenfor landbrug, fødevaresektoren og flere jordbrugsuniversiteter. Sorter til “High Carbon Catching Cropping” er et eksempel på NIAB’s arbejde.

16.30 // Afgang mod lufthavn, køretid ca. 3 kvarter

17.15 // Ankomst Stansted, derefter flyve hjem.

Fly til Kastrup 19:05-22:00
Fly til Billund: 20:05-22:35

kirsten marie risbjerg
virksomhedsrådgiver

23225102
kmr@agrovi.dk

studietur om regenerativ dyrkning i slutningen af juni med en hel dag på groundswell festival

igen i år arrangerer agrovi en studietur til england, hvor vi går i dybden med landbrug efter regenerative principper. regenerativ dyrkning forbedrer jordens sundhed, giver de bedste forudsætninger for kulstoflagring, forbedrer jordens vandhusholdning og mindsker behovet for syntetiske input samtidig med, at der er færre maskin- og lønomkostninger. det er en stor del af agrovis dna at være med til at opbygge viden om dyrkningspraksis indenfor regenerativt landbrug, at oplyse om fordelene og om hvordan, man kan arbejde med udfordringerne i systemet. vi inviterer derfor på en 3 dages-studietur om regenerativt landbrug, der handler både om praksis direkte ude i marken og om udvikling af metoder, maskiner og afgrødesorter. turen arrangeres i samarbejde med danish farmers abroad, som giver os mulighed for at vælge en 5 dages-version af studieturen, hvor de første dage supplerer med en politisk vinkel ”landbrug i england efter brexit”.

3 dages-tur

turen begynder onsdag den 26. juni kl. 8.30 fra stansted airport og slutter samme sted fredag den 28. juni 17.30. onsdag er helliget groundswell festival, der vel nok er verdens største event for regenerativt landbrug med foredrag, praktiske demonstrationer og masser af vidensudveksling: https://groundswellag.com. dyrkningsbetingelserne, afgrøderne og udfordringerne i planteavlen i sydengland er lang henad vejen sammenlignelige med de danske- og vi besøger landbrug, der dyrkes med regenerative metoder, med rig mulighed for at vende erfaringer og praktiske spørgsmål med værterne og i gruppen, hvor nogle af agrovis planteavlsrådgivere også deltager. vi besøger maskinfabrikanten claydon og jeff claydon’s 350 hektar landbrug. claydon-familien såvel som maskinfabrikken har arbejdet med jordsundhed i årtier og arbejder sammen med bl.a. niab (the national institute of agricultural botany) og harper adams university om udvikling af maskiner og metoder til forbedring af jordsundheden og optimale dyrkningsresultater. vi runder af med allerton project, som på deres 320 ha forsøgsareal arbejder med forskellige dyrkningssystemers indflydelse på miljø og biodiversitet.
pris
prisen for studieturen er 4.995 kr. pr. person uden din egen transport til og fra stansted airport og inkluderer:
 • hotel onsdag og torsdag, delt twin room
 • transport i til besøg og hoteller onsdag-fredag
 • morgenmad onsdag og alle måltider torsdag morgen – fredag frokost
billetten til groundswell-festivalen skal købes individuelt (ikke inkluderet). alle deltagere får en kode til grupperabat.

5 dages-tur

5 dages-turen begynder mandag den 24. juni og slutter sig til 3 dages-turen onsdag morgen. de indledende 2 dage har politisk fokus med vinklen ”landbrug i england efter brexit”.
pris
prisen for studieturen er 6.995 kr. pr. person uden din egen transport til og fra stansted airport og inkluderer:
 • hotel mandag og tirsdag, delt twin room
 • transport mandag-onsdag morgen
 • forplejning mandag-onsdag morgen
 • alle dele af 3 dages-turen
billetten til groundswell-festivalen skal købes individuelt (ikke inkluderet). alle deltagere får en kode til grupperabat.  

tilmelding hurtigst muligt og senest 10. maj.

 

program

mandag den 24. juni - tirsdag den 25. juni mødes ved frokosttid til et program med politisk vinkel ”landbrug i england efter brexit” (opdateres snarest)   onsdag den 26. juni 08:30 // afgang fra stansted airport med bus mod groundswell. kaffe og et stykke brød i bussen. 09:30 // groundswell til sidste sessions slutter kl. 20. vi spiser frokost og aftensmad individuelt på groundswell. i tilfælde af kraftig regn trækker vi dog stikket lidt tidligere og kører til luton, så der er mulighed for at finde et indendørs spisested. 20.15 // afgang mod hotel i luton.  køretid til hotel ca. en halv time/24 km.   torsdag den 27. juni 8.15 // afgang fra hotel, ca. 45 min kørsel 9:00 // thriplow farms, david walston iii: https://www.thriplow-farms.co.uk/ thriplow farms er en 900 hektar stor planteavlsejendom lige syd for cambridge. der dyrkes en række afgrøder som hvede, raps, ærter, bønner, havre og frøgræs med pløjefri dyrkning, companion cropping, bi-cropping og afgræsning med får. vores vært david walston er en del af nuffield-programmet for vidensopbygning om regenerativt jordbrug (2015): https://www.thriplow-farms.co.uk/nuffield. 11: 30 // køre til claydon, ca. 45 min.

12:30 // claydon drills: https://claydondrill.com/ vi starter med frokost og en kort præsentation fra direktør jeff claydon. derefter besøger vi maskinfabrikken og jeff claydons 350 hektar farm. claydon-familien såvel som maskinfabrikken har arbejdet med jordsundhed i årtier og arbejder sammen med bl.a. niab (the national institute of agricultural botany) og harper adams university om udvikling af maskiner og metoder til forbedring af jordsundheden og optimale dyrkningsresultater.

17:00 // køre til hotel i kettering, køretid 1 t, 20 min/109 km 19:00 // middag på pubben the beeswing kettering i gåafstand fra hotellet. vi har deres ”function room”, hvor vi vil få buffet og der er mulighed for at blive til øl og hygge efter maden.   fredag den 28. juni 8:45 // afgang fra hotel, køretid godt 30 min 9:30 // allerton project: https://www.allertontrust.org.uk/ the allerton project har 320 hektar forsøgsfarm i leicestershire, hvor der forskes i forskellige dyrkningsmetoders indvirkning på natur og miljø. det er en vigtig del af af projektet at udbrede viden igennem rådgivning og demonstrationsprojekter. 11:30 // vi spiser frokost hos allerton (en varm sandwich og en kage). 12:45 // kører til niab, køretid ca. 70 min. 14:00 // niab innovation farm: https://www.niab.com/research/niab-innovation-farm niab innovation farm udvikler løsninger indenfor fødevaresikkerhed, klima, natur og biodiversitet med fokus på genetik og udvikling af afgrødesorter i samarbejde med andre aktører indenfor landbrug, fødevaresektoren og flere jordbrugsuniversiteter. sorter til “high carbon catching cropping” er et eksempel på niab’s arbejde. 16.30 // afgang mod lufthavn, køretid ca. 3 kvarter 17.15 // ankomst stansted, derefter flyve hjem. fly til kastrup 19:05-22:00 fly til billund: 20:05-22:35
https://www.agrovi.dk/contact/kirsten-marie-risbjerg/

Detaljer

Start:
26. juni kl. 8:30
Slut:
28. juni kl. 17:30
Pris:
4.995,00kr. – 8.495,00kr.

Billetter

Nedenstående antal inkluderer billetter til denne begivenhed allerede i din indkøbsvogn. Hvis du klikker på "Hent billetter", kan du redigere eksisterende deltageroplysninger samt ændre billetantal.
5 dage: Groundswell studietur, Twin room
6.995,00 kr. excl. moms
8 ledige
3 dage: Groundswell Studietur, Twinroom
4.995,00 kr. excl. moms
8 ledige
3 dage: Groundswell studietur, Single room
5.595,00 kr. excl. moms
3 ledige
5 dage: Groundswell studietur, Single room
8.495,00 kr. excl. moms
5 ledige

Sted

Bassingbourn Rd, Stansted CM24 1QW

Shopping cart0
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
0