Skip to main content
Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Ejendomsvurderinger – Hillerød 2

24. april kl. 16:00 - 17:30

Gratis

Ved du, hvad det betyder for dig, hvis din landbrugsejendom bliver til hus? Har du så ret til stadig at drive landbrug? Må du have en indtjening fra dit landbrug? Og hvad er din ejendom værd, den dag du skal sælge?

Har du også mange spørgsmål til den nye ejendomskategorisering? Så får du muligheden for at få svar, når direktør Niels Peter Ravnsborg  fra Agrovi fortæller om alt, hvad den nye ejendomskategorisering kommer til at betyde for dig, om end du ”klager” eller ej.

 

Program for eftermiddagen:

Ejendomsvurdering v/Niels Peter Ravnsborg, Agrovi

 

Arrangementet bliver afholdt på C4, Krakasvej 17, 3400 Hillerød

Rebecka Madsen

Marketingsansvarlig Marketing 24985522 rem@agrovi.dk
rebecka madsen
marketingsansvarlig

24985522
rem@agrovi.dk
marketing
ved du, hvad det betyder for dig, hvis din landbrugsejendom bliver til hus? har du så ret til stadig at drive landbrug? må du have en indtjening fra dit landbrug? og hvad er din ejendom værd, den dag du skal sælge? har du også mange spørgsmål til den nye ejendomskategorisering? så får du muligheden for at få svar, når direktør niels peter ravnsborg  fra agrovi fortæller om alt, hvad den nye ejendomskategorisering kommer til at betyde for dig, om end du ”klager” eller ej.   program for eftermiddagen: ejendomsvurdering v/niels peter ravnsborg, agrovi   arrangementet bliver afholdt på c4, krakasvej 17, 3400 hillerød
https://www.agrovi.dk/?post_type=cpt_contacting&p=24449

Detaljer

Dato:
24. april
Tidspunkt:
16:00 - 17:30
Pris:
Gratis
Begivenhed Kategorier:
, ,

Billetter

Nedenstående antal inkluderer billetter til denne begivenhed allerede i din indkøbsvogn. Hvis du klikker på "Hent billetter", kan du redigere eksisterende deltageroplysninger samt ændre billetantal.
Billetter er ikke længere tilgængelige

Sted

Krakasvej 17
Hillerød, 3400
Telefon:
48225200

Shopping cart0
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
0