Skip to main content
Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Ejendomsvurderinger – Hillerød EKSTRA

22. april 2023 kl. 10:00 - 11:30

Gratis

Ved du, hvad det betyder for dig, hvis din landbrugsejendom bliver til hus? Har du så ret til stadig at drive landbrug? Må du have en indtjening fra dit landbrug? Og hvad er din ejendom værd, den dag du skal sælge?

Har du også mange spørgsmål til den nye ejendomskategorisering? Så får du muligheden for at få svar, når Niels Peter Ravnsborg fra Agrovi og fortæller om alt, hvad den nye ejendomskategorisering kommer til at betyde for dig, om end du ”klager” eller ej.

 

Program for eftermiddagen:

Ejendomsvurdering v/Niels Peter Ravnsborg, Agrovi

NOLA

 

Der vil blive serveret en muffin under mødet.

 

Arrangementet bliver afholdt på Agrovis eget kontor i Hillerød.ved du, hvad det betyder for dig, hvis din landbrugsejendom bliver til hus? har du så ret til stadig at drive landbrug? må du have en indtjening fra dit landbrug? og hvad er din ejendom værd, den dag du skal sælge? har du også mange spørgsmål til den nye ejendomskategorisering? så får du muligheden for at få svar, når niels peter ravnsborg fra agrovi og fortæller om alt, hvad den nye ejendomskategorisering kommer til at betyde for dig, om end du ”klager” eller ej.   program for eftermiddagen: ejendomsvurdering v/niels peter ravnsborg, agrovi nola   der vil blive serveret en muffin under mødet.   arrangementet bliver afholdt på agrovis eget kontor i hillerød.

Detaljer

Dato:
22. april 2023
Tidspunkt:
10:00 - 11:30
Pris:
Gratis
Begivenhed Kategorier:
,

Billetter

Nedenstående antal inkluderer billetter til denne begivenhed allerede i din indkøbsvogn. Hvis du klikker på "Hent billetter", kan du redigere eksisterende deltageroplysninger samt ændre billetantal.
Billetter er endnu ikke tilgængelige

Sted

Industrivænget 22
Hillerød, 3400
Telefon:
48225200

Shopping cart0
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
0