Skip to main content

Andreas Skov Rasmussen

Planteavlskonsulent. Ansat siden 2019.

“Jeg arbejder med planteavlsrådgivning og har min egen kundeportefølje. Derudover arbejder jeg med præcisionslandbrug, som f.eks. gradueret tildeling og spotsprøjtning. Mit job er både spændende og udfordrende, fordi jeg oplever så mange forskellige scenarier på de planteavlsbedrifter, jeg besøger rundt omkring på Sjælland og øerne.

Kan du beskrive kulturen i Agrovi?

I Agrovi er kulturen meget afslappende og uformel. Her er et godt sammenhold og en god forståelse for at hjælpe og bruge sine kollegaer til opgaver, som man ikke selv kan løse. Mine kollegaer er generelt meget hjælpsomme og snaksaglige, og der er en god tone blandt alle i afdelingen.

Det jeg holder allermest af ved at arbejde i Agrovi, er uden tvivl de faglige og meget afvekslende udfordringer i dagligdagen. Jeg har samtidig en stor frihed ift. at kunne tilpasse min arbejdstid, så min dagligdag uden for arbejdet også kan hænge sammen.

Hvordan synes du Agrovi adskiller sig fra andre rådgivningscentre?

Det gør vi uden tvivl i vores fremadrettede synspunkt på det danske landbrug. Vi følger den nyeste udvikling tæt og er altid klar på nye opgaver og projekter for selv at blive klogere. Det synes jeg er rigtig spændende at være en del af.

For mig er det essentielt at kunne bidrage til den grønne omstilling og være med til at hjælpe landbruget i en grønnere retning, så vi som landmænd kan fortsætte med at producere verdens bedste fødevarer.

I Agrovi oplever jeg, at alle er nysgerrige, åbne og undersøgende i forhold til at bidrage til ny udvikling af landbruget. Vi er fx helt klart førende på rådgivningen inden for Conservation Agriculture. Det er rigtig interessant at være en del af.

Hvorfor skal man søge job i Agrovi?

Netop, fordi vi som ansatte har ”frie tøjler”, og ledelsen er åbne overfor nye idéer, føler jeg, at vi som rådgivere kan bidrage med en bredere pallette af faglige kompetencer til vores kunder. Det gør det både spændende og inspirerende at være ansat i Agrovi.

Shopping cart0
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
0