Skip to main content

Stephanie Hansen

Revisor. Ansat siden 2018

“Jeg arbejder med økonomi og regnskab i vores revisionsafdeling. Herunder har jeg en lidt alsidig funktion, fordi jeg er med kunderne fra start til slut. 

Jeg sidder som farmsekretær hos nogle kunder og laver bogføring og betaler regninger. Hos andre kunder laver jeg kun regnskab, og hos nogle kunder assisterer jeg i at få lavet det sidste skub for at få kunden i mål.

Jeg yder derudover rådgivning inden for skat og moms. Jeg er med på en lytter, når de erfarne skatterådgivere har spændende skattesager, så jeg på sigt kan overtage flere skattefunktioner.

Jeg har altid haft et brændende ønske om at specialiserer mig indenfor SKAT, så det er dejligt, at jeg har en arbejdsplads som imødekommer dette ønske.

Hvordan ville du beskrive kulturen i Agrovi?

Agrovi har virkelig fart på udviklingen. Det er et hus med mange forskellige funktioner, og det er for mig at se atypisk.

Det er en arbejdskultur, som man har lyst til at være i. Man kan bevæge sig på tværs af vores kontorer og stadig føle en hyggelig atmosfære. Det er enormt vigtigt for vores rådgivning, at vi føler os trygge i at ringe til hinanden og spørge om hjælp, selv om vi ikke arbejder i samme hus.

Hvad kendetegner kollegaerne i din afdeling?

Vi er heldigvis en bred pallette af mennesker med vidt forskellige funktioner. Der er ingen tvivl om at vi i regnskabsafdelingen i store træk er den samme type, hvorimod planteavlsafdelingen er lidt andre typer. Men det giver en god mangfoldighed, hvilket altid er spændende.

Hvad er de tre bedste ting ved at arbejde i Agrovi?

Jeg er mor til to små børn, så det er vigtigt for mig at kunne holder fri, når jeg har fri. I mit fag kan det være enormt svært at få det hele til at gå op i en højere enhed, men vi tilrettelægger mine arbejdsdage, så vi er sikre på at fritid og arbejde harmoniserer.

Jeg har enormt meget frihed, hvilket betyder, at jeg kan tage børnenes sygedage uden nogle bemærkninger og holde fri, når der er behov for det. Vi kan endda sove længe, hvis natten har været slem. Derudover har jeg nogle skønne kollegaer og et dejligt frit miljø med højt til loftet.

Hvad betyder det for dig at være en del af den grønne omstilling i landbruget?

Min rolle i den grønne omstilling er begrænset, men jeg står på sidelinjen og hepper på mine kollegaer, som hver dag forsøger at gøre en forskel i kampen om den grønne omstilling.

Jeg tænker selv på klimaet og har tænkt det ind i min hverdag på mange måder. Derfor giver det god mening for mig at arbejde et sted, der harmoniserer med min personlige agenda.

Hvordan synes du Agrovi adskiller sig fra andre rådgivningscentre?

Agrovi har enormt meget fokus på rådgivning; selv den rådgivning kunden hverken efterspørger eller ved de behøver. Jeg kommer fra en privat revisor, hvor tingene var noget mere strømlinet og effektiviseret. Her nyder jeg, at der er tid til kaffe med kunderne, og at man gør meget ud af at danne relationer til sine kunder. Der er ingen tvivl om, at man giver en bedre rådgivning, når man kender sine kunder godt. 

Shopping cart0
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
0