Niels Eghøj Nielsen

Afdelingleder Revision. Ansat siden 2005

“Jeg arbejder med rådgivning af vores kunder. Vi har en tæt kontakt i hverdagen, så jeg føler, det er ”mine” landmænd. Jeg sidder med mange forskelligartede opgaver, så jeg ved aldrig helt, hvad dagen bringer, når jeg møder ind. 

Hvordan ville du beskrive kulturen i Agrovi?

I Agrovi hjælper vi hinanden på tværs af afdelinger. Vores motto er, at vi ikke er færdige med regnskabet, før den sidste kollega er færdig. Det gør det trygt og rart at gå på arbejde.

I min afdeling har vi kendt hinanden i mange år, og det giver en loyalitet og en tryghed, både over for hinanden og over for andre afdelinger, som er helt unik. 

Det der kendetegner mine kollegaer er deres hjælpsomhed, samarbejdsevner, pligtopfyldelse og loyalitet over for både kunde og arbejdsgiver. orienteret hjælpsomme. Det gør mig også stolt som afdelingsleder.

  Beskriv en af vores hyggeligste traditioner.

  Vi er gode til at fejre hinanden i Agrovi, særligt i forbindelse med fødselsdage og jubilæer – og dem kan der godt være mange af på et år. Det er hyggeligt for os alle sammen.

   Hvordan synes du Agrovi adskiller sig fra andre rådgivningscentre?

   Vi er meget progressive i forhold til at udvikle os med tiden, og det bliver der lagt mærke til i branchen, ligesom vi også får en del anerkendelse for det.

   Jeg bidrager med det, jeg kan indenfor mit område vedr. finansiering , rente og ejendomshandel og er stolt af at være en del af en virksomhed i vækst. 

      

   AGROVI NORD

   KONTORADRESSE:
   Industrivænget 22
   3400 Hillerød

   T: 48 22 52 00

   AGROVI MIDT

   KONTORADRESSE:
   Balstrupvej 90
   4100 Ringsted

   T: 48 22 52 00

   AGROVI VEST

   KONTORADRESSE:
   Tuse Næs Vej 7
   4300 Holbæk

   T: 48 22 52 00

   AGROVI SYD

   KONTORADRESSE:
   Hollandiavej 4
   4840 Nr. Alslev

   T: 48 22 52 00

   AGROVI HUB Vejle

   KONTORADRESSE:
   Lysholt Allé 8
   7100 Vejle

   T: 48 22 52 00


   Shopping cart0
   Der er ingen produkter i kurven!
   Fortsæt med at handle
   0