Skip to main content
Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Kvinder & Karriere på landet

16. september 2021 kl. 18:30 - 21:30

Gratis

HILLERØD

Du inviteres hermed til et åbent møde i det nystartede netværk “Kvinder & Karriere på landet”. Alle er velkommen – også selvom man endnu ikke er tilmeldt netværket. Aftenen byder på masser af muligheder for at dele stort og småt samt to spændende foredrag, der vil bidrage til at styrke din position som en værdifuld sparringspartner i jeres virksomhed.

PROGRAM

Summen & Sandwich: Vi nyder en sandwich, mens vi deler stort og småt siden sidst, vender høsten, og hvad der ellers rører sig hos dig.

Bliv din mands vigtigste sparringspartner: Selvom du allerede har din egen karriere, kan det stadig godt være svært at træde ind på kontoret hos din ægtefælle og bede om mere indsigt og mere ansvar for jeres egen virksomhed. Er du i tvivl om, hvorvidt du overhovedet kan blive en værdifuld sparringspartner i virksomheden? Eller om du fx. kan finde ud af det med jeres økonomi, investeringer og råvarehandler? Vi starter aftenen ud med et oplæg fra Life & Business coach Katrine Lundgreen Brix om, hvordan man kan blive bedre til at eje sin egen identitet som medejer af en virksomhed på landet, både i forhold til omverdenen og inden for hjemmets fire vægge. Katrine giver dig gode råd og værktøjer til, hvordan du kan overkomme de forhindringer inden i dig selv, der stopper dig fra at tage mere del i fx. de økonomiske beslutninger derhjemme.

Er du statist i din egen økonomi: Igennem sin egen personlige historie, stiller driftsøkonom Elisabeth Høeg Goth skarpt på, hvordan du kan få en dybere indsigt i jeres virksomhedsøkonomi og få skabt en fælles forventningsafstemning med din ægtefælle om den plads, du skal udfylde. Elisabeth giver konkrete eksempler på, hvordan du nemt selv kan få større indflydelse på og mere hånd-i-hanke med jeres fælles økonomi. Herunder hvordan du kommer med ind over store beslutninger – og ikke mindst, hvordan din egen fornemmelse for et godt tilbud nemt kan bruges i handlen med råvarer. Det er nemlig sjovere, end du tror – og der er mange penge på spil, som er lige til at samle op. Tænk, hvis du blev en uundværlig økonomi sparringspartner for din ægtefælle.

Networking: Vi slutter aftenen af med løs snak ved bordene, hvor vi vender aftenens oplæg og sparrer omkring, hvordan vi kan hjælpe hinanden til at blive bedre økonomiske sparringspartnere på bedriften

SIDSTE FRIST FOR TILMELDING 14. SEPTEMBER.

BEMÆRK! Næste netværksmøde afholdes som et lukket arrangement kun for medlemmer af netværket.

Helena P. Sørensen

Forenings- og kommunikationskonsulent Foreningssupport, Public Affair, Presse, Kommunikation, Projektudvikling 48225243 29406525 hps@agrovi.dk
helena p. sørensen
forenings- og kommunikationskonsulent
48225243
29406525
hps@agrovi.dk
foreningssupport, public affair, presse, kommunikation, projektudvikling
hillerØd du inviteres hermed til et åbent møde i det nystartede netværk "kvinder & karriere på landet". alle er velkommen - også selvom man endnu ikke er tilmeldt netværket. aftenen byder på masser af muligheder for at dele stort og småt samt to spændende foredrag, der vil bidrage til at styrke din position som en værdifuld sparringspartner i jeres virksomhed.

program

summen & sandwich: vi nyder en sandwich, mens vi deler stort og småt siden sidst, vender høsten, og hvad der ellers rører sig hos dig. bliv din mands vigtigste sparringspartner: selvom du allerede har din egen karriere, kan det stadig godt være svært at træde ind på kontoret hos din ægtefælle og bede om mere indsigt og mere ansvar for jeres egen virksomhed. er du i tvivl om, hvorvidt du overhovedet kan blive en værdifuld sparringspartner i virksomheden? eller om du fx. kan finde ud af det med jeres økonomi, investeringer og råvarehandler? vi starter aftenen ud med et oplæg fra life & business coach katrine lundgreen brix om, hvordan man kan blive bedre til at eje sin egen identitet som medejer af en virksomhed på landet, både i forhold til omverdenen og inden for hjemmets fire vægge. katrine giver dig gode råd og værktøjer til, hvordan du kan overkomme de forhindringer inden i dig selv, der stopper dig fra at tage mere del i fx. de økonomiske beslutninger derhjemme. er du statist i din egen økonomi: igennem sin egen personlige historie, stiller driftsøkonom elisabeth høeg goth skarpt på, hvordan du kan få en dybere indsigt i jeres virksomhedsøkonomi og få skabt en fælles forventningsafstemning med din ægtefælle om den plads, du skal udfylde. elisabeth giver konkrete eksempler på, hvordan du nemt selv kan få større indflydelse på og mere hånd-i-hanke med jeres fælles økonomi. herunder hvordan du kommer med ind over store beslutninger - og ikke mindst, hvordan din egen fornemmelse for et godt tilbud nemt kan bruges i handlen med råvarer. det er nemlig sjovere, end du tror - og der er mange penge på spil, som er lige til at samle op. tænk, hvis du blev en uundværlig økonomi sparringspartner for din ægtefælle. networking: vi slutter aftenen af med løs snak ved bordene, hvor vi vender aftenens oplæg og sparrer omkring, hvordan vi kan hjælpe hinanden til at blive bedre økonomiske sparringspartnere på bedriften sidste frist for tilmelding 14. september. bemÆrk! næste netværksmøde afholdes som et lukket arrangement kun for medlemmer af netværket.
https://www.agrovi.dk/contact/helena-p-soerensen/

Detaljer

Dato:
16. september 2021
Tidspunkt:
18:30 - 21:30
Pris:
Gratis
Begivenhed Kategorier:
,

Billetter

Nedenstående antal inkluderer billetter til denne begivenhed allerede i din indkøbsvogn. Hvis du klikker på "Hent billetter", kan du redigere eksisterende deltageroplysninger samt ændre billetantal.
Billetter er ikke længere tilgængelige

Sted

Industrivænget 22
Hillerød, Select State 3400
Telefon:
48225200

Shopping cart0
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
0