Skip to main content

Giv Agrovi fuldmagt til indberetning på landbrugstindberetning.dk

Landbrugsstyrelsen har øget kravene til IT-sikkerhed og GDPR m.m. og har derfor lavet et nyt system til indberetning af gødningsregnskab. Det betyder at Agrovi nu skal have en særskilt fuldmagt for at kunne lave din gødnings- og husdyrindberetning (GHI) for 2021/2022 og frem. Fuldmagten skal gives med NemId/MitId via virk.dk.

Indberetning af GHI kan ske fra 1/10 og vi vil derfor gerne have så mange fuldmagter som muligt ind inden da. Gå derfor allerede nu ind og giv fuldmagt til Agrovi. På nedenstående link kan du finde vejledninger og give os en tilbagemelding når fuldmagten er givet eller om du har behov for hjælp til at oprette den.

Vi håber på jeres forståelse og samarbejde så vi i fællesskab kan komme i mål med denne lille udfordring, som Landbrugsstyrelsen har givet os.

"(Påkrævet)" indikerer påkrævede felter

Vejledning til enkeltmandsvirksomhed
Vejledning til I/S
Oplever du problemer med at logge på virk.dk og give fuldmagt, så ring til Erhvervsstyrelsen på tlf. 72 20 00 30 (tast 2 i menuen).
Navn(Påkrævet)
Udfyld venligst(Påkrævet)

Vil du vide mere?

Camilla Beck Nielsen

Planteavlskonsulent Mark/gødningsplaner, Støtteordninger, Korn/frø, Nyhedsformidling 48225247 40135247 cbn@agrovi.dk
camilla beck nielsen
planteavlskonsulent
48225247
40135247
cbn@agrovi.dk
mark/gødningsplaner, støtteordninger, korn/frø, nyhedsformidling

giv agrovi fuldmagt til indberetning på landbrugstindberetning.dk

landbrugsstyrelsen har øget kravene til it-sikkerhed og gdpr m.m. og har derfor lavet et nyt system til indberetning af gødningsregnskab. det betyder at agrovi nu skal have en særskilt fuldmagt for at kunne lave din gødnings- og husdyrindberetning (ghi) for 2021/2022 og frem. fuldmagten skal gives med nemid/mitid via virk.dk.

indberetning af ghi kan ske fra 1/10 og vi vil derfor gerne have så mange fuldmagter som muligt ind inden da. gå derfor allerede nu ind og giv fuldmagt til agrovi. på nedenstående link kan du finde vejledninger og give os en tilbagemelding når fuldmagten er givet eller om du har behov for hjælp til at oprette den.

vi håber på jeres forståelse og samarbejde så vi i fællesskab kan komme i mål med denne lille udfordring, som landbrugsstyrelsen har givet os.

[gravityform id="242" title="false"]

vil du vide mere?

[contact-person contact_id="546"]


https://www.agrovi.dk/contact/camilla-beck-nielsen/
06
juni
Opfølgning på så-demo på Gyllingenæs
Den 6. juni følger vi op på den store sådemo på Gyllingnæs Kom med en tur i marken på Gyllingnæs,…
26
juni
Studietur til Groundswell-messen i England
Studietur om regenerativ dyrkning i slutningen af juni med en hel dag på Groundswell Festival Igen i år arrangerer Agrovi…

Shopping cart0
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
0