Skip to main content
Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

ADR-kursus i Ringsted

10. april kl. 12:30 - 16:00

Transporterer du stadig diesel, planteværn og / eller trykflasker uden certifikat eller er dit certifikat ved at udløbe?

Hvert år bliver landmænd, medhjælpere og chauffører fra andre brancher taget af politiet i at transportere faremærkede produkter ad vej uden kursusbevis.

Bødetaksterne er sammensat efter en lang række regler, og der gives bøder både til afsendervirksomheden, til chaufføren og i visse tilfælde til modtagervirksomheden i henhold til den, eller de forseelser, virksomheden og medarbejderen har gjort sig skyldig i.

En bøde vil typisk beløbe sig til 7.000 kr. til chaufføren og dobbelt så meget til virksomheden.

Der er ingen nedre frimængde, og derfor kan en enkelt dunk diesel resultere i bøder.

Kursus sikrer dig i 5 år

Agrovi tilbyder et 3,5-timers ADR kap. 1,3 certificeringskursus i håndtering og transport af farligt gods ved Sikkerhedsrådgiver, Vagn Theilgaard fra DM&E Arbejdsmiljø.

Kurset munder ud i en gyldig certificering, som gælder 5 år frem.

Deltagelse koster 700,- ex. moms og dækker kursusmateriale, certifikat og forplejning.

Tilmelding

Kurset er onsdag den 10. april kl. 12:30-16:00 i Ringsted.

kirsten marie risbjerg
virksomhedsrådgiver

23225102
kmr@agrovi.dk

transporterer du stadig diesel, planteværn og / eller trykflasker uden certifikat eller er dit certifikat ved at udløbe?

hvert år bliver landmænd, medhjælpere og chauffører fra andre brancher taget af politiet i at transportere faremærkede produkter ad vej uden kursusbevis. bødetaksterne er sammensat efter en lang række regler, og der gives bøder både til afsendervirksomheden, til chaufføren og i visse tilfælde til modtagervirksomheden i henhold til den, eller de forseelser, virksomheden og medarbejderen har gjort sig skyldig i. en bøde vil typisk beløbe sig til 7.000 kr. til chaufføren og dobbelt så meget til virksomheden. der er ingen nedre frimængde, og derfor kan en enkelt dunk diesel resultere i bøder.

kursus sikrer dig i 5 år

agrovi tilbyder et 3,5-timers adr kap. 1,3 certificeringskursus i håndtering og transport af farligt gods ved sikkerhedsrådgiver, vagn theilgaard fra dm&e arbejdsmiljø. kurset munder ud i en gyldig certificering, som gælder 5 år frem. deltagelse koster 700,- ex. moms og dækker kursusmateriale, certifikat og forplejning.

tilmelding

kurset er onsdag den 10. april kl. 12:30-16:00 i ringsted.
https://www.agrovi.dk/contact/kirsten-marie-risbjerg/

Detaljer

Dato:
10. april
Tidspunkt:
12:30 - 16:00

Billetter

Nedenstående antal inkluderer billetter til denne begivenhed allerede i din indkøbsvogn. Hvis du klikker på "Hent billetter", kan du redigere eksisterende deltageroplysninger samt ændre billetantal.
Billetter er ikke længere tilgængelige

Sted

Balstrupvej 90
Ringsted, 4100

Shopping cart0
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
0