Maria Lubanski

Projektleder i Agrovi Biodiversitet. Ansat siden august 2021

“Jeg arbejder med natur og biodiversitet både på landet og i byen – og er, sammen med kompetente kolleger,  i gang med at opbygge en helt ny afdeling og et forretningsområde for Agrovi inden for biodiversitet og grøn omstilling.

Det er spændende at være en del af noget helt nyt, som jeg får lov at sætte mit præg på, men også krævende, fordi der skal penge på bordet, så vi sikrer, at det bliver en rentabel forretning.

Hvordan har det været at starte i Agrovi? 

Jeg er blevet modtaget med stor varme og tillid til, at jeg gør det godt. Der er interesse omkring min person, og hvad jeg laver, og det synes jeg er dejligt.

Hvordan ville du beskrive kulturen i Agrovi?

Her er en varm, uformel og seriøs tone, som jeg elsker at være en del af. I min afdeling er vi en meget blandet flok, der anerkender hinandens færdigheder og bruger hinanden på kryds og tværs til at komme godt i mål med opgaverne. Vi taler både fagligt og privat i løbet af dagen, og det giver en rigtig god atmosfære.

Hvad betyder det for dig at være en del af den grønne omstilling i landbruget?

Det gør mig stolt, og jeg føler, at jeg gør noget godt for verden og for alle arterne derude, både dyr og planter. Det er et vigtigt arbejde, som heldigvis også får stor politisk bevågenhed i øjeblikket. Jeg vil gøre alt for at være en del af den udvikling og er meget stolt over den rolle, jeg spiller i det.

Hvordan synes du Agrovi adskiller sig fra andre rådgivningscentre?

Agrovi er noget særligt, fordi hverdagen både er præget af masser af personlighed, varme og høj faglighed. Ikke kun med den akademisk tilgang fra skrivebordet, men også fra folk med hænderne i jorden og ude i marken.

Hvorfor skal man søge en stilling i Agrovi? 

Fordi verden har brug for dig, og du er vigtig.”

AGROVI NORD

KONTORADRESSE:
Industrivænget 22
3400 Hillerød

T: 48 22 52 00

AGROVI MIDT

KONTORADRESSE:
Balstrupvej 90
4100 Ringsted

T: 48 22 52 00

AGROVI VEST

KONTORADRESSE:
Tuse Næs Vej 7
4300 Holbæk

T: 48 22 52 00

AGROVI SYD

KONTORADRESSE:
Hollandiavej 4
4840 Nr. Alslev

T: 48 22 52 00

AGROVI HUB Vejle

KONTORADRESSE:
Lysholt Allé 8
7100 Vejle

T: 48 22 52 00


Shopping cart0
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
0