SUND JORD 2020

Vi har samlet alle elementerne fra Sund Jord 2020 til dig lige her. Her kan du både høre om de seneste forskningsresultater fra Københavns Universitet, komme med i marken på Knudstrupgård og få sat udviklingen inden for regenerativt landbrug i globalt perspektiv sammen med vores udenlandske eksperter – lige når det passer dig. 


KOM MED I MARKEN

Companion Crops

Hør Lene Mathiasen fortælle om, hvorfor det er vigtigt, at du tænker hele din dyrkningsplan ind i dit arbejdet med Companion Crops for at få den maksimale effekt.

Strategien i efterafgrøder

Hør Henrik Fredsgaard Larsen fortælle om, hvorfor du skal tænke efterafgrøder ind i din så-strategi for de næste 2-3 år og hør mere om de gode resultater fra parcellerne.

Resultater fra GMSR

Hør Henrik Kruse Rasmussen fortælle om årets forsknings- resultater fra marken i “Grønne Marker & Stærke Rødder”, der forsker i forskellen på CA og konventionelle dyrkningsformer. 

Økonomien i din mark

Hør mere om de økonomiske resultater fra vores tre forsøgsejendomme, hvor vi i løbet af tre år har lavet studier på hvede, byg og raps. Se, hvor meget du kan spare ved omlægning til Conservation Agriculture. 


Vil du vide mere?

Hans Henrik Fredsted

Afdelingsleder Agrovi Planteavl Planteavlsrådgivning, Maskinrådgivning, Reduceret jordbearbejdning, Strategisk planteavlsrådgivning, Udlandsrådgivning, 48225258 20100096 hhf@agrovi.dk
hans henrik fredsted
afdelingsleder agrovi planteavl
48225258
20100096
hhf@agrovi.dk
planteavlsrådgivning, maskinrådgivning, reduceret jordbearbejdning, strategisk planteavlsrådgivning, udlandsrådgivning,

sund jord 2020

vi har samlet alle elementerne fra sund jord 2020 til dig lige her. her kan du både høre om de seneste forskningsresultater fra københavns universitet, komme med i marken på knudstrupgård og få sat udviklingen inden for regenerativt landbrug i globalt perspektiv sammen med vores udenlandske eksperter - lige når det passer dig. 


kom med i marken

companion crops

hør lene mathiasen fortælle om, hvorfor det er vigtigt, at du tænker hele din dyrkningsplan ind i dit arbejdet med companion crops for at få den maksimale effekt.

strategien i efterafgrøder

hør henrik fredsgaard larsen fortælle om, hvorfor du skal tænke efterafgrøder ind i din så-strategi for de næste 2-3 år og hør mere om de gode resultater fra parcellerne.

resultater fra gmsr

hør henrik kruse rasmussen fortælle om årets forsknings- resultater fra marken i "grønne marker & stærke rødder", der forsker i forskellen på ca og konventionelle dyrkningsformer. 

Økonomien i din mark

hør mere om de økonomiske resultater fra vores tre forsøgsejendomme, hvor vi i løbet af tre år har lavet studier på hvede, byg og raps. se, hvor meget du kan spare ved omlægning til conservation agriculture. 


vil du vide mere?

[contact-person contact_id="432"]


podcasts fra marken

vi har optaget hele vores markvandring som podcasts, så du kan lytte til den fulde præsentation af hvert fagområde, hvad enten du har travlt i stalden, marken eller i stuehuset. vores eksperters gode råd kan få markant betydning for dine resultater flere år frem i tiden. 

find dine sund jord podcasts her


sund jord webinar

introduktion: ca i fremtiden

hans henrik fredsted og søren ilsøe tager temperaturen på både politik og klima, når de kigger på, hvilke faktorer, der kommer til at påvirke ca-indsatsen fremadrettet.

kristian thorup, ku

professor kristian thorup er forskningsleder i projektet "grønne marker & stærke rødder" og fortæller her om de positive effekter, som conservation agriculture har på miljøet i marken.  

tony reynolds, uk

tony reynolds er ca-landmand på 15. år og bosat i lincolnshire i england. her driver han sit landbrug sammen med børn og børnebørn. hør, hvordan situationen i england påvirker tonys bedrift.

amir kassam, uk

få et globalt wake-up call, når professor amir kassam fra reading university i england sætter den globale scene for, hvilke massive udfordringer, vi står over for og, hvordan ca kan bidrage til at vende udviklingen. 

se mere om amir kassams bog her


https://www.agrovi.dk/contact/gdfg/

Podcasts fra marken

Vi har optaget hele vores markvandring som podcasts, så du kan lytte til den fulde præsentation af hvert fagområde, hvad enten du har travlt i stalden, marken eller i stuehuset. Vores eksperters gode råd kan få markant betydning for dine resultater flere år frem i tiden. 


Sund jord webinar

Introduktion: CA i fremtiden

Hans Henrik Fredsted og Søren Ilsøe tager temperaturen på både politik og klima, når de kigger på, hvilke faktorer, der kommer til at påvirke CA-indsatsen fremadrettet.

Kristian Thorup, KU

Professor Kristian Thorup er forskningsleder i projektet “Grønne Marker & Stærke Rødder” og fortæller her om de positive effekter, som Conservation Agriculture har på miljøet i marken.  

Tony Reynolds, UK

Tony Reynolds er CA-landmand på 15. år og bosat i Lincolnshire i England. Her driver han sit landbrug sammen med børn og børnebørn. Hør, hvordan situationen i England påvirker Tonys bedrift.

Amir Kassam, UK

Få et globalt wake-up call, når Professor Amir Kassam fra Reading University i England sætter den globale scene for, hvilke massive udfordringer, vi står over for og, hvordan CA kan bidrage til at vende udviklingen. 

AGROVI NORD

KONTORADRESSE:
Industrivænget 22
3400 Hillerød

T: 48 22 52 00

AGROVI MIDT

KONTORADRESSE:
Balstrupvej 90
4100 Ringsted

T: 48 22 52 00

AGROVI VEST

KONTORADRESSE:
Tuse Næs Vej 7
4300 Holbæk

T: 48 22 52 00

AGROVI SYD

KONTORADRESSE:
Hollandiavej 4
4840 Nr. Alslev

T: 48 22 52 00

AGROVI HUB Vejle

KONTORADRESSE:
Lysholt Allé 8
7100 Vejle

T: 48 22 52 00


Shopping cart0
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
0