Agrovi Nord
Industrivænget 22
3400 Hillerød

Spar Sjælland

Vejen til billigere kemi og gødning går gennem indkøbsformidlingen Spar Sjælland. Når du er med i Spar Sjælland slipper du for bøvlet med at indhente og sammenligne tilbud, det klarer vi for dig.  Indkøbsformidlingen har ca. 4 udbudsrunder om året, hvor der handles kemi og gødning.

Vi sender en bestillingsliste til dig, hvor du påfører det ønskede kvantum. Har man indgivet bestilling, er denne bindende. Alle bestillingerne bliver samlet i en pulje, som sendes til udvalgte forhandlere. Spar Sjælland kan vælge at forkaste alle tilbud, hvis det vurderes, at de indkomne tilbud ikke er attraktive.

Vær klar til den nye gødningssæson

Det er nu at der skal handles gødning til brug i foråret Vi sender derfor dette brev til dig, fordi vi kan spare dig for tid og penge. Du er velkommen til at udfylde bestillingslisten til os hvis du vil være med.

Formålet

Spar Sjælland arbejder for at skabe en merindtjening til dig som landmand. Det gør vi dels i form af de forbedrede priser, som opnås ved at indkøbe større mængder, men også i form af den tid du sparer ved ikke selv at skulle ud og indhente priser fra forskellige firmaer.

Vi har i Spar Sjælland stor fokus på at handle til de bedste betingelser for dig som kunde.

Kalenderen for Spar Sjælland

I Spar Sjælland tilpasser vi indkøbet efter, hvornår vi mener at kunne opnå de mest optimale
indkøbspriser til dig. Her kan du se hvornår vi forventer at køre indkøbsrunder i den kommende sæson:

 

Abonnementet af “klubben” koster 1750,00 kr. som opkræves 1 gange årligt.

 

Har du spørgsmål til Spar Sjælland ring eller skriv en mail til

Kristian Thomsen eller Henrik Larsen

Tilbage

 

Kristian Thomsen

Planteavlskonsulent
Agrovi Nord, Hillerød
Mark- sprøjte- og gødningsplanlægning , Salgsafgrøder, Støtteordninger, Spar Sjælland, Marksyn, Skadesopgørelser4822523621166449krt@agrovi.dk

Henrik Fredsgaard Larsen

Planteavlskonsulent
Agrovi Nord, Hillerød
Mark- sprøjte- og gødningsplanlægning , Salgsafgrøder, Støtteordninger, Marksyn, Skadesopgørelser.4822524420474107hfl@agrovi.dk