Øg dokumentationen af din klimaeffekt

Kravet om landbrugets 70 %-reduktion frem mod 2030 begynder at kunne mærkes rundt omkring på bedrifterne. 

De aktuelle ESG-krav handler om dokumentationen af virksomheders bæredygtighed i relation til miljømæssige, sociale og ledelsesmæssige aspekter, som er nødvendige for at nå i mål med indsatsen – både inden 2030 og fremefter.

Hvad er ESG-krav?

HVORFOR ER DET RELEVANT FOR DIG?

Formålet med måling af ESG er at synliggøre og dokumentere den indsats, som din virksomheden gør for at registrere jeres miljøpåvirkning. Det handler om, at I er transparente og ærlig omkring jeres indsats og viser omverdenen, at jeres virksomheden arbejder aktivt for at begrænse jeres miljøpåvirkning.

Vi arbejder tæt sammen med KF Miljø om at hjælpe dig med at gøre dine klimasatsninger mere håndgribelige og målrettede til din bedrift og giver dig overblikket over de tilskudsmuligheder, der kan følge med, når du arbejder proaktivt på at fremtidssikre din virksomhed.

Du er allerede godt i gang, hvis…

 • du har et tilstrækkeligt overblik over, hvad du konkret har i gang af klimavenlige tiltag
 • du allerede kan dokumentere dine positive klimaeffekter
 • du kender det grundlag, du kan trække på, når du bliver bedt om at vurderer din virksomheds bæredygtige udvikling fra 1-10
 • du ikke bygger dine argumenter på mavefornemmelse, men istedet på faktabaseret dokumentation

Hvis du ikke er kommet så langt, så lad os hjælpe dig i gang. Vi kan hjælpe dig med at få tilpasset din økonomi i en tid, hvor klimaindsatser, reduktionstiltag og følsomhed i forhold til f.eks. CO2-afgifter fylder mere og mere – og skal tænkes ind allerede i dine budgetter og regnskaber.

Vi sørger også for, at du får den fornødne dokumentation af din klimaindsats og videreudviklingen heraf, så du kan fremvise den til dine øvrige finansielle samarbejdspartnere.

Dit udbytte i vores samarbejde

 • Personligt KlimaPas: Med KlimaPasset får du mulighed for at dokumentere dit klimaregnskab over for samarbejdspartnere, banker og leverandører
 • Benchmark med ligesindede: Bliv klogere på, hvilke investeringer 25-35 andre kunder i dit segment har investeret i og hvilken miljøeffekt, de har opnået
 • Identifikation af nye forretningsområder: Få konstruktiv sparring i forhold til, hvilke nye muligheder, der kan gavne din virksomhed
 • Opfyldelse af ESG-krav: Få løftet klimavinklen i din årsrapport og opnå bedre lånebetingelser i banken
 • Kend din CO2-udledning på din bedrift (baseret på Klimarådets model): Udleder du 5 T CO2, 500 T CO2 eller 5000 T CO2, og hvor sårbar er du i forhold til de forskellige typer af CO2-afgifts modeller, som drøftes?
 • Bedre indsigt i miljøinvestering og tilskudsjunglen: Vi sikrer dig en målrettet indsats, så du får chancen for bedre og hurtigere tilskud
 • Kend din klima-baseline: Ved hjælp af data, der allerede er tilgængelig på din bedrift, bliver du klogere på din klima-baseline ift. de EU’s 8 centrale fokusområder for landbrug og kan løbende optimere på din udvikling. Hvad har andre som dig gjort, som du kan få inspiration fra?

Få SMS om aktuelle tilskud

Hvis du vil have besked lige så snart, der er relevante tilskudsmuligheder for lige præcis din bedrift, så tilmeld dig vores SMS-service. Her sender vi besked til dig, når det er tid til at ansøge og giver dig flere informationer om det aktuelle tilskud. 


Kan det betale sig at søge tilskud?

Den eneste garanti, der er ved tilskud er, at du aldrig får noget, hvis du ikke søger.

Succesraten afhænger i høj grad af, hvor mange andre som søger, så det forudsætter tålmodighed, vedholdenhed og held.

Vores samarbejdspartner KF Miljø har skaffet over 200 mio. kr. hjem til deres kunder på tilskudsområdet i sidste 10 år til miljø og klimaforbedringer. De mest aktive kunder har fået udbetalt op til 30. mio. kr. i eksterne tilskud over de sidste 10 år.

Tilskudsandelen varierer fra 5-100% mellem ordninger. Gennemsnittet for støttebeløb fra landbrugsstyrelsen ligger omkring 250.000 kr. pr. succesfuld ansøgning og på ca. 40.000 kr. via Energistyrelsen.

Der har været over 800 forskellige tilskudsmuligheder – og der er aktuelt over 50 muligheder åbne i her 2. kvartal 2021, men puljerne er ofte kun åbne i kortere tidsperioder, nogle blot i 14 dage ad gangen.

Så det kræver en proaktiv indsats og et overblik – men ellers er det ikke svært at få del i puljerne.

Kontakt os allerede i dag, hvis du vil høre mere om tilskudsordninger og om, hvordan vi kan sikre, at du står stærkere i fremtidens klimaløsninger på din bedrift.

Vil du vide mere?Øg dokumentationen af din klimaeffekt

kravet om landbrugets 70 %-reduktion frem mod 2030 begynder at kunne mærkes rundt omkring på bedrifterne. 

de aktuelle esg-krav handler om dokumentationen af virksomheders bæredygtighed i relation til miljømæssige, sociale og ledelsesmæssige aspekter, som er nødvendige for at nå i mål med indsatsen - både inden 2030 og fremefter.

hvad er esg-krav?

hvorfor er det relevant for dig?

formålet med måling af esg er at synliggøre og dokumentere den indsats, som din virksomheden gør for at registrere jeres miljøpåvirkning. det handler om, at i er transparente og ærlig omkring jeres indsats og viser omverdenen, at jeres virksomheden arbejder aktivt for at begrænse jeres miljøpåvirkning.

vi arbejder tæt sammen med kf miljø om at hjælpe dig med at gøre dine klimasatsninger mere håndgribelige og målrettede til din bedrift og giver dig overblikket over de tilskudsmuligheder, der kan følge med, når du arbejder proaktivt på at fremtidssikre din virksomhed.

du er allerede godt i gang, hvis...

 • du har et tilstrækkeligt overblik over, hvad du konkret har i gang af klimavenlige tiltag
 • du allerede kan dokumentere dine positive klimaeffekter
 • du kender det grundlag, du kan trække på, når du bliver bedt om at vurderer din virksomheds bæredygtige udvikling fra 1-10
 • du ikke bygger dine argumenter på mavefornemmelse, men istedet på faktabaseret dokumentation

hvis du ikke er kommet så langt, så lad os hjælpe dig i gang. vi kan hjælpe dig med at få tilpasset din økonomi i en tid, hvor klimaindsatser, reduktionstiltag og følsomhed i forhold til f.eks. co2-afgifter fylder mere og mere - og skal tænkes ind allerede i dine budgetter og regnskaber.

vi sørger også for, at du får den fornødne dokumentation af din klimaindsats og videreudviklingen heraf, så du kan fremvise den til dine øvrige finansielle samarbejdspartnere.

dit udbytte i vores samarbejde

 • personligt klimapas: med klimapasset får du mulighed for at dokumentere dit klimaregnskab over for samarbejdspartnere, banker og leverandører
 • benchmark med ligesindede: bliv klogere på, hvilke investeringer 25-35 andre kunder i dit segment har investeret i og hvilken miljøeffekt, de har opnået
 • identifikation af nye forretningsområder: få konstruktiv sparring i forhold til, hvilke nye muligheder, der kan gavne din virksomhed
 • opfyldelse af esg-krav: få løftet klimavinklen i din årsrapport og opnå bedre lånebetingelser i banken
 • kend din co2-udledning på din bedrift (baseret på klimarådets model): udleder du 5 t co2, 500 t co2 eller 5000 t co2, og hvor sårbar er du i forhold til de forskellige typer af co2-afgifts modeller, som drøftes?
 • bedre indsigt i miljøinvestering og tilskudsjunglen: vi sikrer dig en målrettet indsats, så du får chancen for bedre og hurtigere tilskud
 • kend din klima-baseline: ved hjælp af data, der allerede er tilgængelig på din bedrift, bliver du klogere på din klima-baseline ift. de eu’s 8 centrale fokusområder for landbrug og kan løbende optimere på din udvikling. hvad har andre som dig gjort, som du kan få inspiration fra?

se, hvad esg betyder for dig

hvad koster klimapasset


få sms om aktuelle tilskud

hvis du vil have besked lige så snart, der er relevante tilskudsmuligheder for lige præcis din bedrift, så tilmeld dig vores sms-service. her sender vi besked til dig, når det er tid til at ansøge og giver dig flere informationer om det aktuelle tilskud. 

tilmeld dig vores sms-service her


kan det betale sig at søge tilskud?

den eneste garanti, der er ved tilskud er, at du aldrig får noget, hvis du ikke søger.

succesraten afhænger i høj grad af, hvor mange andre som søger, så det forudsætter tålmodighed, vedholdenhed og held.

vores samarbejdspartner kf miljø har skaffet over 200 mio. kr. hjem til deres kunder på tilskudsområdet i sidste 10 år til miljø og klimaforbedringer. de mest aktive kunder har fået udbetalt op til 30. mio. kr. i eksterne tilskud over de sidste 10 år.

tilskudsandelen varierer fra 5-100% mellem ordninger. gennemsnittet for støttebeløb fra landbrugsstyrelsen ligger omkring 250.000 kr. pr. succesfuld ansøgning og på ca. 40.000 kr. via energistyrelsen.

der har været over 800 forskellige tilskudsmuligheder - og der er aktuelt over 50 muligheder åbne i her 2. kvartal 2021, men puljerne er ofte kun åbne i kortere tidsperioder, nogle blot i 14 dage ad gangen.

så det kræver en proaktiv indsats og et overblik - men ellers er det ikke svært at få del i puljerne.

kontakt os allerede i dag, hvis du vil høre mere om tilskudsordninger og om, hvordan vi kan sikre, at du står stærkere i fremtidens klimaløsninger på din bedrift.

vil du vide mere?

[contact-person contact_id="23153"]


08
juni
ESG og kulstofkreditter – landbruget i bæredygtig udvikling
Agrovi byder velkommen til eftermiddagsmøde i Vejle. Dagen program byder på: Velkomst ESG-rapportering og udvikling v/ Kirsten Marie Risbjerg, Agrovi…
14
juni
Økologi – Specialafgrøder
Vi zoomer ind på specialafgrøder Kom med til en spændende dag i marken, hvor vi har fokus på specialafgrøder. Vi…
15
juni
ESG-workshop Ringsted
Vil du gerne skrive din egen ESG-rapport? Så er denne workshop noget for dig! Du får mulighed for at arbejde …
15
juni
Økologi – Dyrkning af bælgsæd og det gode sædskifte
Dyrkning af bælgsæd og det gode sædskifte Kom med til vores inspirationdag, hvor vi skal dykke ned i det gode…
21
juni
Agrovidagen
Vi gentager succesen igen i år, og afholder Agrovidagen på Knudstrupgård. Det endelige program er nu færdigt – spækket med…

AGROVI NORD

KONTORADRESSE:
Industrivænget 22
3400 Hillerød

T: 48 22 52 00

AGROVI MIDT

KONTORADRESSE:
Balstrupvej 90
4100 Ringsted

T: 48 22 52 00

AGROVI VEST

KONTORADRESSE:
Tuse Næs Vej 7
4300 Holbæk

T: 48 22 52 00

AGROVI SYD

KONTORADRESSE:
Hollandiavej 4
4840 Nr. Alslev

T: 48 22 52 00

AGROVI HUB Vejle

KONTORADRESSE:
Lysholt Allé 8
7100 Vejle

T: 48 22 52 00


Shopping cart0
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
0