Skip to main content

KVÆGBRUGSRÅDGIVNING

KØDKVÆG OG NATURPLEJE

Kødkvæg er smukke at se på, er gode til naturpleje og smager dejligt. I Agrovi tilbyder vi rådgivning hele vejen rundt om din kødkvægsproduktion uanset om du er på vej, har 4 ammekøer eller 100 køer og vi har fokus på både økologisk og konventionel produktion. Naturpleje er ofte en vigtig del i kødkvægsproduktionen og ofte er der mulighed for at få tilskud. Med kødkvægspakken fra Agrovi får du en samlet rådgivningspakke hvor der er fokus på lovgrundlag og støtteordninger.

MÆLKEPRODUKTION

Agrovi og Vestjysk Landboforening har indgået en samarbejdsaftale for at styrke produktiviteten og økonomien hos sjællandske og vestjyske mælkeproducenter. Vestjysk Landboforening har en stærk kvægbrugsrådgivning og Agrovi har en stærk rådgivning inden for strategi og ledelse. I fremtiden vil det være en stærk alliance som skal styrke rådgivningen på både Sjælland og i Vestjylland.

JEG VIL HØRE MERE

Vil du vide mere?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.

Shopping cart0
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
0