Skip to main content

AGROVI LANDPRO

Agrovi LandPRO tilbyder rådgivning og service på et højt fagligt niveau til den professionelle landmand, som driver landbrug på fuld tid. Vi er din professionelle sparringspartner, uanset om det er i banken, i marken  eller på kontoret.

Vores rådgivere kender reglerne og har stor erfaring indenfor bl.a. forretningsudvikling, økonomi og regnskabbyggeriplanteavlnaturpleje og jura – og vores rådgivere har altid fokus på udvikling og konstruktive løsninger, som tager afsæt i din specielle situation, dine ønsker og din bedrift.

Vi  ser det som vores vigtigste opgave, at give dig de bedste løsninger, så du kan drive din virksomhed økonomisk rentabelt og i den retning du ønsker det, medens du samtidig tilgodeser miljø og dyrevelfærd. Derfor tør vi også godt udfordre dig i driften og udviklingen af din virksomhed.

Du skal have tid til at drive og lede din virksomhed, så lad os klare de administrative opgaver med f.eks. bogføringfakturering og løn, så du får frihed til at være landmand.

Vil du vide mere?

Jane Ellehave Borrisholt

LandPRO Moms- og Regnskabsopgørelse, Virksomhedsordning, Økonomirådgivning. 20223674 jab@agrovi.dk
jane ellehave borrisholt
landpro
20223674

jab@agrovi.dk
moms- og regnskabsopgørelse, virksomhedsordning, Økonomirådgivning.

agrovi landpro

agrovi landpro tilbyder rådgivning og service på et højt fagligt niveau til den professionelle landmand, som driver landbrug på fuld tid. vi er din professionelle sparringspartner, uanset om det er i banken, i marken  eller på kontoret.

vores rådgivere kender reglerne og har stor erfaring indenfor bl.a. forretningsudvikling, økonomi og regnskabbyggeriplanteavlnaturpleje og jura – og vores rådgivere har altid fokus på udvikling og konstruktive løsninger, som tager afsæt i din specielle situation, dine ønsker og din bedrift.

vi  ser det som vores vigtigste opgave, at give dig de bedste løsninger, så du kan drive din virksomhed økonomisk rentabelt og i den retning du ønsker det, medens du samtidig tilgodeser miljø og dyrevelfærd. derfor tør vi også godt udfordre dig i driften og udviklingen af din virksomhed.

du skal have tid til at drive og lede din virksomhed, så lad os klare de administrative opgaver med f.eks. bogføringfakturering og løn, så du får frihed til at være landmand.

vil du vide mere?

[contact-person contact_id="592"]


https://www.agrovi.dk/contact/jane-ellehave-borrisholt/

Shopping cart0
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
0