Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

World Soil Day

16. december 2020 kl. 10:30 - 15:00

KØBENHAVN ELLER WEBINAR

World Soil Day – Jordbundens dag – er en årlig markering af, hvor vigtigt det er at passe på de forskellige aspekter af alverdens landbrugsjorde. I år er temaet ”Biodiversitet i jord”. Det er et højaktuelt emne, som er nært knyttet til målet om at gøre landbruget klimaneutralt.

Biodiversitet fordrer nemlig, at der er føde, skjul og muligheder for at yngle for de mange organismer i alle mulige størrelser knyttet til landbrugsjorden. Svampe, bakterier, protozoer, regnorme, insekter, fugle og små pattedyr indgår i et samspil, som har stor betydning for jordens sundhed. Og en sund jord er forudsætningen for sunde planter, der giver sunde afgrøder.

Interessen for biodiversitet i landbrugsjord er derfor stor. Forskere, rådgivere og landmænd arbejder hver eneste dag året rundt med at undersøge, understøtte og øge biodiversiteten i agerlandet. Deres resultater viser, at det kan lade sig gøre at øge biodiversiteten markant i pagt med, at produktionen opretholdes.

Hvordan det kan lade sig gøre, de opnåede resultater, og hvordan det praktiseres, vil fire forskere fra danske universiteter, to konsulenter og to landmænd holde indlæg om på ”Jordbundens dag 2020”.

TILMELDING HER

Henrik Kruse Rasmussen

Projektkonsulent Rådgivning om tilskudsordninger (projekter), Projektudvikling, Projektstyring, Fundraising, Energipil, Naturplaner og vildtpleje. 48225257 24523886 hkr@agrovi.dk
henrik kruse rasmussen
projektkonsulent
48225257
24523886
hkr@agrovi.dk
rådgivning om tilskudsordninger (projekter), projektudvikling, projektstyring, fundraising, energipil, naturplaner og vildtpleje.
kØbenhavn eller webinar world soil day – jordbundens dag – er en årlig markering af, hvor vigtigt det er at passe på de forskellige aspekter af alverdens landbrugsjorde. i år er temaet ”biodiversitet i jord”. det er et højaktuelt emne, som er nært knyttet til målet om at gøre landbruget klimaneutralt. biodiversitet fordrer nemlig, at der er føde, skjul og muligheder for at yngle for de mange organismer i alle mulige størrelser knyttet til landbrugsjorden. svampe, bakterier, protozoer, regnorme, insekter, fugle og små pattedyr indgår i et samspil, som har stor betydning for jordens sundhed. og en sund jord er forudsætningen for sunde planter, der giver sunde afgrøder. interessen for biodiversitet i landbrugsjord er derfor stor. forskere, rådgivere og landmænd arbejder hver eneste dag året rundt med at undersøge, understøtte og øge biodiversiteten i agerlandet. deres resultater viser, at det kan lade sig gøre at øge biodiversiteten markant i pagt med, at produktionen opretholdes. hvordan det kan lade sig gøre, de opnåede resultater, og hvordan det praktiseres, vil fire forskere fra danske universiteter, to konsulenter og to landmænd holde indlæg om på ”jordbundens dag 2020”. tilmelding her
https://www.agrovi.dk/contact/henrik-kruse-rasmussen/

Detaljer

Dato:
16. december 2020
Tidspunkt:
10:30 - 15:00
Begivenhed Kategorier:
,

Sted

Bülowsvej 17
Frederiksberg, 1870

AGROVI NORD

KONTORADRESSE:
Industrivænget 22
3400 Hillerød

T: 48 22 52 00

AGROVI MIDT

KONTORADRESSE:
Balstrupvej 90
4100 Ringsted

T: 48 22 52 00

AGROVI VEST

KONTORADRESSE:
Tuse Næs Vej 7
4300 Holbæk

T: 48 22 52 00

AGROVI SYD

KONTORADRESSE:
Hollandiavej 4
4840 Nr. Alslev

T: 48 22 52 00


Translate »
Shopping cart
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
0