Skip to main content

AGROVI REVISION

Agrovi Revision tilbyder service og specialiseret rådgivning til alle typer af erhvervsvirksomheder. Vi kan hjælpe dig med de administrative opgaver, så du kan få mere tid til at lede din virksomhed. Vores medarbejdere kan tage sig af alt lige fra den daglige bogføring og løn til skatteregnskab, årsrapporter og revision. Vi er også din professionelle sparringspartner, når du har behov for gode råd og sparring til hvordan din virksomhed skal udvikles.

Agrovi Revision kan også hjælpe dig med opstart af virksomhed (iværksætteri), personlig afklaring, budgetter, omdannelse til selskabsformgenerationsskifte samt mange andre opgaver.

Vil du vide mere?

Niels Eghøj Nielsen

Teamleder Agrovi Revision, Økonomikonsulent Drifts- og virksomhedsøkonomi, finansiering 48225215 20233559 nen@agrovi.dk
niels eghøj nielsen
teamleder agrovi revision, Økonomikonsulent
48225215
20233559
nen@agrovi.dk
drifts- og virksomhedsøkonomi, finansiering

agrovi revision

agrovi revision tilbyder service og specialiseret rådgivning til alle typer af erhvervsvirksomheder. vi kan hjælpe dig med de administrative opgaver, så du kan få mere tid til at lede din virksomhed. vores medarbejdere kan tage sig af alt lige fra den daglige bogføring og løn til skatteregnskab, årsrapporter og revision. vi er også din professionelle sparringspartner, når du har behov for gode råd og sparring til hvordan din virksomhed skal udvikles.

agrovi revision kan også hjælpe dig med opstart af virksomhed (iværksætteri), personlig afklaring, budgetter, omdannelse til selskabsformgenerationsskifte samt mange andre opgaver.

vil du vide mere?

[contact-person contact_id="621"]


https://www.agrovi.dk/contact/niels-eghoej-nielsen/

Shopping cart0
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
0