Skip to main content

Alt det vigtige for dig og din hest

Rådgivning

Hos Agrovi kan du få rådgivning om alle former for hold af heste. Det gælder både det etablerede hestehold og i perioden fra drøm til virkelighed.

Vi er en gruppe af konsulenter og rådgivere, der har det tilfælles, at vi er vilde med heste og er specialister på hver vores felt, og bruger vores viden til at hjælpe den enkelte lige netop der, hvor det er nødvendigt.

Folde, marker og fodring

Fodring af heste er meget afhængig af typen på hesten og anvendelsen af den. En stor del af hestens foder består af hø, wrap, halm, frøgræshalm o.lign.

Har man jorden og markerne til det, kan man ofte med fordel dyrke foderet selv. Vi rådgiver dig om, hvordan du bedst udnytter dine marker, herunder om etablering og pleje af græsmarker, valg af græsblandinger, sædskifte, høslæt mv.

Vi giver også gode råd til, hvordan vinterarealerne undgår at bliver til mudrede huller med basis for infektioner som mug på hesten.

Hesteloven og anden lovgivning

Har man hest, er man omfattet af et digert regelkompleks. Lov om hold af heste er kendt af de fleste, men krav til forsikring, ansvar, transport af heste mv kan tit blive en jungle at finde ud af.

Og hvordan er det med indretning af en hestestald i en tidligere kostald, kræver det tilladelse? Hvilke krav er der til bortskaffelse af gødning? Og hvornår kræver en ridebane tilladelse? Er der forskel på etablering af en hestepension og et stutteri? Og hvorfor må jeg ikke få en ridehal? 

Lad ikke de komplicerede regler gå dig på, men kontakt os. Så får vi dig godt i gang.

Vil du vide mere?

Arne Lauridsen

Afdelingsleder, LandBO Rådgivning deltidslandbrug, drifts- og skatteregnskaber, Skatterådgivning, Heste 48225233 ala@agrovi.dk
arne lauridsen
afdelingsleder, landbo
48225233

ala@agrovi.dk
rådgivning deltidslandbrug, drifts- og skatteregnskaber, skatterådgivning, heste

alt det vigtige for dig og din hest

rådgivning

hos agrovi kan du få rådgivning om alle former for hold af heste. det gælder både det etablerede hestehold og i perioden fra drøm til virkelighed.

vi er en gruppe af konsulenter og rådgivere, der har det tilfælles, at vi er vilde med heste og er specialister på hver vores felt, og bruger vores viden til at hjælpe den enkelte lige netop der, hvor det er nødvendigt.

folde, marker og fodring

fodring af heste er meget afhængig af typen på hesten og anvendelsen af den. en stor del af hestens foder består af hø, wrap, halm, frøgræshalm o.lign.

har man jorden og markerne til det, kan man ofte med fordel dyrke foderet selv. vi rådgiver dig om, hvordan du bedst udnytter dine marker, herunder om etablering og pleje af græsmarker, valg af græsblandinger, sædskifte, høslæt mv.

vi giver også gode råd til, hvordan vinterarealerne undgår at bliver til mudrede huller med basis for infektioner som mug på hesten.

hesteloven og anden lovgivning

har man hest, er man omfattet af et digert regelkompleks. lov om hold af heste er kendt af de fleste, men krav til forsikring, ansvar, transport af heste mv kan tit blive en jungle at finde ud af.

og hvordan er det med indretning af en hestestald i en tidligere kostald, kræver det tilladelse? hvilke krav er der til bortskaffelse af gødning? og hvornår kræver en ridebane tilladelse? er der forskel på etablering af en hestepension og et stutteri? og hvorfor må jeg ikke få en ridehal? 

lad ikke de komplicerede regler gå dig på, men kontakt os. så får vi dig godt i gang.

vil du vide mere?

[contact-person contact_id="536"]


https://www.agrovi.dk/contact/arne-lauridsen/
26
juni
Studietur til Groundswell-messen i England
Studietur om regenerativ dyrkning i slutningen af juni med en hel dag på Groundswell Festival Igen i år arrangerer Agrovi…

Shopping cart0
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
0