Skip to main content

Få råd til dit liv på landet

VI TAGER KAGE MED, HVIS DU GIVER EN KOP KAFFE.

Savner du en rådgiver, der forstår hvad det vil sige at være både lønmodtager og deltidslandmand? Hos Agrovi ved vi, hvordan det er at have hånden på kogepladen og, hvor lidt tid, der er til at nå det hele i livet, når man bor så skønt ude på landet.

Elsker du livet på landet, men vil du helst slippe for at have med de store økonomiske hovedbrud at gøre? Eller har du ganske simpelt ikke tid til at sætte dig ind i alt fra tilskudsordninger til skat, moms, belåning og juridiske regulativer? Så er du ikke alene…

Hos Agrovi hjælper vi en lang række små og mellemstore virksomheder med deres regnskaber og finansiering. Vi har også en byggeteknisk og en juridisk afdeling. Vejledning om og ansøgninger til natur- og støtteordninger på landet klarer vi også.

Få overblikket for fremtiden
Hvis du gerne vil have sparring om, hvordan du får et bedre overblik, har brug for hjælp til ansøgning om bidrag fra Corona-hjælpepakkerne til selvstændige, har brug for et hurtigt budget eller hjælp til at kontakte banken og tolkning af de mange regler der følger med at bo på landet? Så kan du få hjælp lige her.

Vi er ejet af Nordsjællands Landboforening, men har fire kontorer fordelt på Sjælland og Lolland Falster, så derfor er vi også tæt på dig.

Vidste du, at…
Det skaber tillid hos din bankrådgiver, når du selv tager initiativ og udviser overblik. Men du behøver ikke være alene om at klare det hele selv, når du kan få os som sparringspartner til dit liv på landet.

Udfyld nedenstående formular, så kontakter jeg dig snarest muligt for at aftale nærmere.

Book dit møde her

Vil du vide mere?







få råd til dit liv på landet

vi tager kage med, hvis du giver en kop kaffe.

savner du en rådgiver, der forstår hvad det vil sige at være både lønmodtager og deltidslandmand? hos agrovi ved vi, hvordan det er at have hånden på kogepladen og, hvor lidt tid, der er til at nå det hele i livet, når man bor så skønt ude på landet.

elsker du livet på landet, men vil du helst slippe for at have med de store økonomiske hovedbrud at gøre? eller har du ganske simpelt ikke tid til at sætte dig ind i alt fra tilskudsordninger til skat, moms, belåning og juridiske regulativer? så er du ikke alene...

hos agrovi hjælper vi en lang række små og mellemstore virksomheder med deres regnskaber og finansiering. vi har også en byggeteknisk og en juridisk afdeling. vejledning om og ansøgninger til natur- og støtteordninger på landet klarer vi også.

få overblikket for fremtiden
hvis du gerne vil have sparring om, hvordan du får et bedre overblik, har brug for hjælp til ansøgning om bidrag fra corona-hjælpepakkerne til selvstændige, har brug for et hurtigt budget eller hjælp til at kontakte banken og tolkning af de mange regler der følger med at bo på landet? så kan du få hjælp lige her.

vi er ejet af nordsjællands landboforening, men har fire kontorer fordelt på sjælland og lolland falster, så derfor er vi også tæt på dig.

vidste du, at...
det skaber tillid hos din bankrådgiver, når du selv tager initiativ og udviser overblik. men du behøver ikke være alene om at klare det hele selv, når du kan få os som sparringspartner til dit liv på landet.

udfyld nedenstående formular, så kontakter jeg dig snarest muligt for at aftale nærmere.

[gravityform id="194"]

vil du vide mere?

[contact-person contact_id="4387"]


26
juni
Studietur til Groundswell-messen i England
Studietur om regenerativ dyrkning i slutningen af juni med en hel dag på Groundswell Festival Igen i år arrangerer Agrovi…

Shopping cart0
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
0