Agrovi Nord
Industrivænget 22
3400 Hillerød

Pløjefri ERFA-grupper

Flere og flere får interesse for pløjefri dyrkning og Conservation Agriculture (CA) og deres gavnlige effekter, på dels jorden og naturen og ikke mindst på bundlinjen i form af mindre disel-/pesticid forbrug. Er du i gang eller ønsker at komme i gang med pløjefri dyrkning har du mulighed for at komme med i en ERFA-gruppe med fokus på dette.

Planteavlskonsulent Søren Ilsøe, som har mange års erfaring indenfor pløjefri dyrkning og CA, vil være konsulenten i ERFA-gruppen og være med til alle møderne igennem året. Han byder ind med sin praktiske viden og forsøgsresultater fra hele verden.

Det får du i en ERFA-gruppe

Der bliver gennem et år holdt 4-5 møder hvoraf 3-4 af dem bliver holdt i marken og 1 vintermøde, på et af Agrovis kontorer. På vintermødet taler vi om den sæson, vi har været igennem og der vil være spændende indlæg, om højaktuelle emner indenfor pløjefri dyrkning og CA til at inspirere den fremadrettede praksis.

Møderne i marken bliver holdt hos deltagerne i gruppen på skift. Her er vi typisk i maskinhuset og se maskinparken, vi er i marken og vi plejer at enten starte eller slutte af med at ”tage bordet rundt”. Her får hver deltager mulighed for at fortælle hvordan det er gået siden sidst, med deres dyrkningssystem og hvilke udfordringer der har været.

Når man kommer med i en pløjefri ERFA-gruppe vil man også få det månedlige nyhedsbrev ”Spadestikket”, som er Agrovis pløjefrie nyhedsbrev.

Prisen for at deltage i en ERFA-gruppe er 3.000 kr. pr. år.

Skulle du have lyst til at deltage eller hører mere om en pløjefri ERFA-gruppe, skal du kontakte Planteavlskonsulent Camilla Holm Fritzen, som er tovholder på grupperne.

Tilmeld dig en pløjefri ERFA-gruppe

Her kan du tilmeld dig en pløjefri ERFA-gruppe. Du vil blive kontaktet af Camilla Holm Fritzen, som vil finde en gruppe der passer lige til dig.

Camilla Holm Fritzen

Planteavlskonsulent
Agrovi Nord, Hillerød
Mark/Sprøjte- og gødningsplaner, Enkeltbetaling, Betalingsrettigheder, Sprøjtejournalindberetning, Gødningsregnskab.4822520661167575chf@agrovi.dk

Søren Ilsøe

Planteavlskonsulent
Agrovi Midt, Ringsted
8870582020960395sil@agrovi.dk