Agrovi Nord
Industrivænget 22
3400 Hillerød

Agrovi Energimærkning

Energikonsulent Peter Lønfeldt tilbyder energimærkning af din bolig. Energimærkning er lovpligtigt ved salg af boliger og det er sælger som har ansvaret for at få udarbejdet denne energimærkning.   I en energimærkning indgår energirådgivning samt en beskrivelse af isoleringstykkelser, varmeanlæg mv. Der gives også forslag til forbedringer.

Formålet med et energimærke:

Energimærkningen er en klassificering af boligens energibehov og beregningen er uafhængig af brugervaner.  Energimærkningen har to formål:

  • At motivere til energi- og varmebesparelser i boligen.
  • At øge effektiviteten inden for al anvendelse af energi og vand inden for bygningen.

Peter Lønfeldt er certificeret energikonsulent, hvilket betyder, at Peter må foretage energimærkning i henhold til ISO 9001.

Sælgers oplysning til energimærkning

Hvis du skal have udarbejdet et energimærke har du mulighed for at udskrive sælgers  oplysningsskema herfra og udfylde mest muligt inden huseftersynet.

* Energimærkning uden bygningsgennemgang kan foretages, hvis ejendommen er opført efter januar 1980, og hvor der ikke er sket ændringer som har forringet de energimæssige forhold. Du skal blot udfylde og underskrive ovennævnte skema til automærke. Pris uden bygningsgennemgang er 1500 kr. ekskl. moms.

For andre boliger aftales prisen.

Ring eller skriv til Peter eller udfyld nedenstående formular, hvis du gerne vil kontaktes:

Jeg vil gerne kontaktes

 

 

*

Peter Lønfeldt

Bygnings- og Energikonsulent
Agrovi Nord, Hillerød
Energimærkning, energirådgivning, bygningsgennemgang, tilsyn og byggestyring samt projektering og tilbudsindhentning4822527760115830pel@agrovi.dk