Agrovi Nord
Industrivænget 22
3400 Hillerød

Bygninger og landzone

Agrovi Byggerådgivning er din professionelle rådgiver i alle faser omkring en byggeproces på landejendomme. Nybyggeri, renovering og ombygning af landbrugsbygninger og stuehuse, hestestalde, ridehuse og ridebaner er vores specialområder. Vi hjælper også med planloven, landzonetilladelser, tilsyn og kontrol.

Vi er din sparringspartner fra starten af projektet og vi følger dig hele vejen frem til et vellykket resultat.  Vi er med fra første besøg om indretning, over logistik, teknik, lovkrav, myndighedsbehandling og branddokumentation til den helt færdige bygning står klar præcis som du ønsker den.

Agrovi byggerådgivning kan også hjælpe dig, hvis du har været uheldig og ikke fået de tilladelser du havde regnet med.  Det kan der være forskellige årsager til, men ofte kan vi hjælpe dig videre. Vi vinder faktisk langt de fleste klagesager som vi fører i Naturklagenævnet, når der opstår tvister om planlovens regler og fortolkninger.

Det samme gælder sager om tolkning af fredningsbestemmelser, der desværre ofte er meget svære at få igennem som almindelig borger.

Har du husdyrhold på ejendommen eller ønsker at have husdyrhold kan Agrovi byggerådgivning hjælpe dig med miljøsagsbehandling, husdyrgodkendelser.

Ved nogle bygge- og anlægsprojekter skal der foreligge en VVM-redegørelse, den kan vi udarbejde i samarbejde med vores kollegaer fra Natur og Miljø.

Jeg vil høre mere

  • Uddyb evt. din henvendelse

Jannik Noe-Nygaard

Bygningskonsulent
Agrovi Nord, Hillerød
Landzonesagsbehandling, bygningsgennemgang, miljørådgivning, myndighedsbehandling, byggestyring og tilsyn samt skadesopgørelser4822522529268816jnn@agrovi.dk

Tina Seligmann Petersen

Bygningskonsulent
Agrovi Nord, Hillerød
Byggeri, landzone, dyrehold, Natur- og Miljøklagenævn, heste4822524121462820tse@agrovi.dk