fbpx

ENERGIrådgivning

Utætte vinduer og dårlig isolering kan koste mange penge, så en energirenovering kan derfor hurtigt betale sig. En bygningsgennemgang af vores energirådgivere med henblik på at finde varmeslugerne, kan derfor være givet godt ud.

Agrovis energirådgivere vejleder dig om, hvad der bedst kan betale sig og giver dig en samlet vurdering af hvordan, du vil kunne minimere varmeforbruget og forbedre indeklimaet i dit hus. I vores vejledning kan vi også tilbyde dig termografering af din ejendom.

Vi er din sparringspartner gennem hele projektet - fra første gennemgang til afleveret projekt.


Tilskud til klimavenlige ejendomme

Nu kan du søge om tilskud til en lang række boligforbedringer, der sparer energi. Tilskuddet gør det markant billigere at få udført dine energirenoveringer og samtidig har du udsigt til en lavere varmeregning. Du kommer derved også til at udlede mindre CO2.
 
Du kan sagtens søge tilskud allerede nu, selvom du f.eks. først vil udføre din boligforbedring næste sommer. Du har nemlig 2 år til at gennemføre projektet.

Der skal være et godkendt energimærke med gyldighedsperioden efter den 1.oktober 2012. Er der ikke det, skal der laves et nyt energimærke, som kunden også kan få tilskud til. Ved erhvervs ejendomme kræves der en Erklæring om de minimis.

Hos Agrovi kan vi hjælpe dig med hele ansøgningsprocessen for alle dine bygninger, indhentelse af tilbud på opgaven samt tilsyn og projektledelse af arbejdsprocessen, så du kommer så nemt og så godt igennem processen som muligt.
 
Kontakt mig allerede i dag for at høre, hvor meget du har krav på i tilskud.

Vil du vide mere?

Peter Lønfeldt

Bygnings- og Energikonsulent Energimærkning, energirådgivning, bygningsgennemgang, tilsyn og byggestyring samt projektering og tilbudsindhentning 48225277 60115830 pel@agrovi.dk
peter lønfeldt
bygnings- og energikonsulent
48225277
60115830
pel@agrovi.dk
energimærkning, energirådgivning, bygningsgennemgang, tilsyn og byggestyring samt projektering og tilbudsindhentning

energirådgivning

utætte vinduer og dårlig isolering kan koste mange penge, så en energirenovering kan derfor hurtigt betale sig. en bygningsgennemgang af vores energirådgivere med henblik på at finde varmeslugerne, kan derfor være givet godt ud.

agrovis energirådgivere vejleder dig om, hvad der bedst kan betale sig og giver dig en samlet vurdering af hvordan, du vil kunne minimere varmeforbruget og forbedre indeklimaet i dit hus. i vores vejledning kan vi også tilbyde dig termografering af din ejendom.

vi er din sparringspartner gennem hele projektet - fra første gennemgang til afleveret projekt.


tilskud til klimavenlige ejendomme

nu kan du søge om tilskud til en lang række boligforbedringer, der sparer energi. tilskuddet gør det markant billigere at få udført dine energirenoveringer og samtidig har du udsigt til en lavere varmeregning. du kommer derved også til at udlede mindre co2.
 
du kan sagtens søge tilskud allerede nu, selvom du f.eks. først vil udføre din boligforbedring næste sommer. du har nemlig 2 år til at gennemføre projektet.

der skal være et godkendt energimærke med gyldighedsperioden efter den 1.oktober 2012. er der ikke det, skal der laves et nyt energimærke, som kunden også kan få tilskud til. ved erhvervs ejendomme kræves der en erklæring om de minimis.

hos agrovi kan vi hjælpe dig med hele ansøgningsprocessen for alle dine bygninger, indhentelse af tilbud på opgaven samt tilsyn og projektledelse af arbejdsprocessen, så du kommer så nemt og så godt igennem processen som muligt.
 
kontakt mig allerede i dag for at høre, hvor meget du har krav på i tilskud.

vil du vide mere?

[contact-person contact_id="3864"]


https://www.agrovi.dk/contact/peter-loenfeldt/

30
november
Jeg en gård mig købe vil
AFLYST Interessen for at flytte på landet er stigende. Det at bo på en landbrugsejendom rummer mange fordele. Fred, ro…
01
december
Sprøjteopfølgningskursus
HOLBÆK Lovpligtigt opfølgningskursus 2020/2021 Gennemføres fortsat fysisk baseret på regler vedr. uddannelser. Med de lovpligtige opfølgningskurser får du den sidste…
01
december
Efterafgrødeforsøg
HOLBÆK Vi afholder en markvandring på Hørbygaard ved Holbæk. Her har vi sammen med FRDK etableret 5 efterafgrødeblandinger i storparceller…
03
december
Sprøjteopfølgningskursus
HILLERØD Lovpligtigt opfølgningskursus 2020/2021 Gennemføres fortsat fysisk baseret på regler vedr. uddannelser. Med de lovpligtige opfølgningskurser får du den sidste…
08
december
Sprøjteopfølgningskurser
RINGSTED Lovpligtigt opfølgningskursus 2020/2021 Gennemføres fortsat fysisk baseret på regler vedr. uddannelser. Med de lovpligtige opfølgningskurser får du den sidste…

AGROVI NORD

KONTORADRESSE:
Industrivænget 22
3400 Hillerød

T: 48 22 52 00

AGROVI MIDT

KONTORADRESSE:
Balstrupvej 90
4100 Ringsted

T: 48 22 52 00

AGROVI VEST

KONTORADRESSE:
Tuse Næs Vej 7
4300 Holbæk

T: 48 22 52 00

AGROVI SYD

KONTORADRESSE:
Hollandiavej 4
4840 Nr. Alslev

T: 48 22 52 00


Translate »
Indkøbskurv
Der er ingen produkter i kurven!
Subtotal
0,00 DKK
Total
0,00 DKK
Fortsæt med at handle
0