fbpx

ENERGI

Agrovi Energimærkning

Du ringer bare. Så kommer Peter. Han er nemlig vores energikonsulent, og han kan lave energimærkning af din bolig.

Energimærkning er lovpligtigt ved salg af boliger, og det er sælger, som har ansvaret for at få udarbejdet en energimærkning. I en energimærkning indgår Peters energirådgivning samt en beskrivelse af isoleringstykkelser, varmeanlæg mv. Peter giver dig også forslag til forbedringer.

Formålet med et energimærke:

Energimærkningen er en klassificering af boligens energibehov, og beregningen er uafhængig af brugervaner.  Energimærkningen har to formål:

  • At motivere til energi- og varmebesparelser i boligen
  • At øge effektiviteten inden for al anvendelse af energi og vand inden for bygningen

Vores energikonsulent Peter Lønfeldt er certificeret energikonsulent, hvilket betyder, at Peter må foretage energimærkning i henhold til ISO 9001.

Sælgers oplysning til energimærkning

Hvis du skal have udarbejdet et energimærke, har du mulighed for at udskrive sælgers  oplysningsskema herfra og udfylde mest muligt inden huseftersynet.

* Energimærkning uden bygningsgennemgang kan foretages, hvis ejendommen er opført efter januar 1980, og hvor der ikke er sket ændringer, som har forringet de energimæssige forhold. Du skal blot udfylde og underskrive ovennævnte skema til automærke. Pris uden bygningsgennemgang er 1500 kr. ekskl. moms.

For andre boliger aftales prisen.

Energirådgivning

Utætte vinduer og dårlig isolering kan koste mange penge, så en energirenovering kan derfor hurtigt betale sig. En bygningsgennemgang af vores energirådgivere med henblik på at finde varmeslugerne, kan derfor være givet godt ud.

Agrovis energirådgivere vejleder dig om, hvad der bedst kan betale sig og giver dig en samlet vurdering af hvordan, du vil kunne minimere varmeforbruget og forbedre indeklimaet i dit hus. I vores vejledning kan vi også tilbyde dig termografering af din ejendom.

Vi er din sparringspartner gennem hele projektet - fra første gennemgang til afleveret projekt.

Vil du vide mere?

Peter Lønfeldt

Bygnings- og Energikonsulent Energimærkning, energirådgivning, bygningsgennemgang, tilsyn og byggestyring samt projektering og tilbudsindhentning 48225277 60115830 pel@agrovi.dk
peter lønfeldt
bygnings- og energikonsulent
48225277
60115830
pel@agrovi.dk
energimærkning, energirådgivning, bygningsgennemgang, tilsyn og byggestyring samt projektering og tilbudsindhentning

energi

agrovi energimærkning

du ringer bare. så kommer peter. han er nemlig vores energikonsulent, og han kan lave energimærkning af din bolig.

energimærkning er lovpligtigt ved salg af boliger, og det er sælger, som har ansvaret for at få udarbejdet en energimærkning. i en energimærkning indgår peters energirådgivning samt en beskrivelse af isoleringstykkelser, varmeanlæg mv. peter giver dig også forslag til forbedringer.

formålet med et energimærke:

energimærkningen er en klassificering af boligens energibehov, og beregningen er uafhængig af brugervaner.  energimærkningen har to formål:

  • at motivere til energi- og varmebesparelser i boligen
  • at øge effektiviteten inden for al anvendelse af energi og vand inden for bygningen

vores energikonsulent peter lønfeldt er certificeret energikonsulent, hvilket betyder, at peter må foretage energimærkning i henhold til iso 9001.

sælgers oplysning til energimærkning

hvis du skal have udarbejdet et energimærke, har du mulighed for at udskrive sælgers  oplysningsskema herfra og udfylde mest muligt inden huseftersynet.

* energimærkning uden bygningsgennemgang kan foretages, hvis ejendommen er opført efter januar 1980, og hvor der ikke er sket ændringer, som har forringet de energimæssige forhold. du skal blot udfylde og underskrive ovennævnte skema til automærke. pris uden bygningsgennemgang er 1500 kr. ekskl. moms.

for andre boliger aftales prisen.

energirådgivning

utætte vinduer og dårlig isolering kan koste mange penge, så en energirenovering kan derfor hurtigt betale sig. en bygningsgennemgang af vores energirådgivere med henblik på at finde varmeslugerne, kan derfor være givet godt ud.

agrovis energirådgivere vejleder dig om, hvad der bedst kan betale sig og giver dig en samlet vurdering af hvordan, du vil kunne minimere varmeforbruget og forbedre indeklimaet i dit hus. i vores vejledning kan vi også tilbyde dig termografering af din ejendom.

vi er din sparringspartner gennem hele projektet - fra første gennemgang til afleveret projekt.

vil du vide mere?

[contact-person contact_id="3864"]


https://www.agrovi.dk/contact/peter-loenfeldt/

29
september
Handelsinfo: Råvarer & Finans
RINGSTED Gå ikke glip af det spændende program om Råvarer & Finans, som vi byder på i samarbejde med AgroMarkets.…
29
september
Handelsinfo: Råvarer & Finans
NR. ALSLEV Gå ikke glip af det spændende program om Råvarer & Finans, som vi byder på i samarbejde med…
30
september
Generalforsamling
NORDSJÆLLANDS LANDBOFOERNING Dagsorden i flg. vedtægterne. Forårets generalforsamling blev udskudt pga. corona-situationen. Vi har tidligere annonceret at den ordinære generalforsamling…
01
oktober
Økologisk vårsæd
WEBINAR ØKOLOGI Vårsæd sået om efteråret er en helt ny dyrkningsmetode. Konventionelle forsøg har vist, at det kan være forbundet…
06
oktober
Formuepleje (Ringsted)
RINGSTED Har du penge på kistebunden, i madrasser eller i lommen, så findes der flere måder at øge den opsparing…

AGROVI NORD

KONTORADRESSE:
Industrivænget 22
3400 Hillerød

T: 48 22 52 00

AGROVI MIDT

KONTORADRESSE:
Balstrupvej 90
4100 Ringsted

T: 48 22 52 00

AGROVI VEST

KONTORADRESSE:
Tuse Næs Vej 7
4300 Holbæk

T: 48 22 52 00

AGROVI SYD

KONTORADRESSE:
Hollandiavej 4
4840 Nr. Alslev

T: 48 22 52 00


Translate »
Indkøbskurv
Der er ingen produkter i kurven!
Subtotal
0,00 DKK
Total
0,00 DKK
Fortsæt med at handle
0