fbpx

ENERGImærkning

Hvis du gerne vil have del i Energipuljen, skal du have en gyldig energimærkning af din ejendom, såfremt den er over 60 kvm. Energimærkerapporten påviser konkrete steder ved din bolig, der kan energioptimeres og angiver, hvor meget du kan spare både i kroner og øre og på CO2-kontoen ved at få udbedret manglerne.

Det samme gør sig gældende for dine udlejningsejendomme, hvor du som ejer er ansvarlig for at bygningen har et energimærke med en gyldighed på 10 år. På store erhvervsejendomme kan energirapporten hjælpe med at skabe et overblik over, hvor der kan være energibesparelser at hente.

Fritliggende ejendomme under 60 kvadratmeter kræver ikke energimærke, hvilket også gør sig gældende for fredede bygninger, feriehuse og sommerhuse. Der stilles heller ikke krav til energimærkning ved en lang række mindre bygninger som tilbygninger, carporte, garager og udhuse.

Kontakt mig, hvis du ønsker et tilbud på din ejendom.


Energirådgivning

Utætte vinduer og dårlig isolering kan koste mange penge, så en energirenovering kan derfor hurtigt betale sig. En bygningsgennemgang af vores energirådgivere med henblik på at finde varmeslugerne, kan derfor være givet godt ud.

Agrovis energirådgivere vejleder dig om, hvad der bedst kan betale sig og giver dig en samlet vurdering af hvordan, du vil kunne minimere varmeforbruget og forbedre indeklimaet i dit hus. I vores vejledning kan vi også tilbyde dig termografering af din ejendom.

Vi er din sparringspartner gennem hele projektet – fra første gennemgang til afleveret projekt.


Tilskud til klimavenlige ejendomme

Staten giver mulighed for, at du fremadrettet kan søge om tilskud til en lang række boligforbedringer, der sparer energi. Tilskuddet gør det markant billigere at få udført dine energirenoveringer, og samtidig har du udsigt til en lavere varmeregning. Du kommer derved også til at udlede mindre CO2.
 
Næste pulje åbner efter Påske, og der vil være to yderligere puljer senere i 2021. Hvis du får tildelt midler, har du 2 år til at gennemføre projektet. Din ejendom skal have et godkendt energimærke med gyldighedsperioden efter den 1.oktober 2012, inden du ansøger om midler. Der kan godt søges om energitilskud til udskiftning af varmekilder, selvom der ikke er gyldig energimærkning af ejendommen.

Du kan også få tilskud til at få lavet et nyt energimærke. Ved erhvervsejendomme kræves der en Erklæring om de minimis.

Hos Agrovi kan vi hjælpe dig med hele ansøgningsprocessen for alle dine bygninger, indhentelse af tilbud på opgaven samt tilsyn og projektledelse af arbejdsprocessen, så du kommer så nemt og så godt igennem processen som muligt.
 
Kontakt mig allerede i dag for at høre, hvor meget du har krav på i tilskud.

Vil du vide mere?

Peter Lønfeldt

Bygnings- og Energikonsulent Energimærkning, energirådgivning, bygningsgennemgang, tilsyn og byggestyring samt projektering og tilbudsindhentning 48225277 60115830 pel@agrovi.dk
peter lønfeldt
bygnings- og energikonsulent
48225277
60115830
pel@agrovi.dk
energimærkning, energirådgivning, bygningsgennemgang, tilsyn og byggestyring samt projektering og tilbudsindhentning

energimærkning

hvis du gerne vil have del i energipuljen, skal du have en gyldig energimærkning af din ejendom, såfremt den er over 60 kvm. energimærkerapporten påviser konkrete steder ved din bolig, der kan energioptimeres og angiver, hvor meget du kan spare både i kroner og øre og på co2-kontoen ved at få udbedret manglerne.

det samme gør sig gældende for dine udlejningsejendomme, hvor du som ejer er ansvarlig for at bygningen har et energimærke med en gyldighed på 10 år. på store erhvervsejendomme kan energirapporten hjælpe med at skabe et overblik over, hvor der kan være energibesparelser at hente.

fritliggende ejendomme under 60 kvadratmeter kræver ikke energimærke, hvilket også gør sig gældende for fredede bygninger, feriehuse og sommerhuse. der stilles heller ikke krav til energimærkning ved en lang række mindre bygninger som tilbygninger, carporte, garager og udhuse.

kontakt mig, hvis du ønsker et tilbud på din ejendom.


energirådgivning

utætte vinduer og dårlig isolering kan koste mange penge, så en energirenovering kan derfor hurtigt betale sig. en bygningsgennemgang af vores energirådgivere med henblik på at finde varmeslugerne, kan derfor være givet godt ud.

agrovis energirådgivere vejleder dig om, hvad der bedst kan betale sig og giver dig en samlet vurdering af hvordan, du vil kunne minimere varmeforbruget og forbedre indeklimaet i dit hus. i vores vejledning kan vi også tilbyde dig termografering af din ejendom.

vi er din sparringspartner gennem hele projektet - fra første gennemgang til afleveret projekt.


tilskud til klimavenlige ejendomme

staten giver mulighed for, at du fremadrettet kan søge om tilskud til en lang række boligforbedringer, der sparer energi. tilskuddet gør det markant billigere at få udført dine energirenoveringer, og samtidig har du udsigt til en lavere varmeregning. du kommer derved også til at udlede mindre co2.
 
næste pulje åbner efter påske, og der vil være to yderligere puljer senere i 2021. hvis du får tildelt midler, har du 2 år til at gennemføre projektet. din ejendom skal have et godkendt energimærke med gyldighedsperioden efter den 1.oktober 2012, inden du ansøger om midler. der kan godt søges om energitilskud til udskiftning af varmekilder, selvom der ikke er gyldig energimærkning af ejendommen.

du kan også få tilskud til at få lavet et nyt energimærke. ved erhvervsejendomme kræves der en erklæring om de minimis.

hos agrovi kan vi hjælpe dig med hele ansøgningsprocessen for alle dine bygninger, indhentelse af tilbud på opgaven samt tilsyn og projektledelse af arbejdsprocessen, så du kommer så nemt og så godt igennem processen som muligt.
 
kontakt mig allerede i dag for at høre, hvor meget du har krav på i tilskud.

vil du vide mere?

[contact-person contact_id="3864"]


https://www.agrovi.dk/contact/peter-loenfeldt/
19
maj
Klima og biodiversitet uden plov
FJENNESLEV Over 3.500 danske landmænd har prøvet at dyrke pløjefrit eller er overgået helt til Conservation Agriculture (CA) på hele…
27
maj
ADR (Formiddag)
RINGSTED Transporterer du dieselolie, kemikalier eller trykflasker ulovligt? Få styr på tilladelserne med et ADR-kursus. Et ADR-kursus sikrer dig den…
27
maj
ADR (Eftermiddag)
RINGSTED Transporterer du dieselolie, kemikalier eller trykflasker ulovligt? Få styr på tilladelserne med et ADR-kursus. Et ADR-kursus sikrer dig den…
01
juni
ADR (Formiddag)
HILLERØD Transporterer du dieselolie, kemikalier eller trykflasker ulovligt? Få styr på tilladelserne med et ADR-kursus. Et ADR-kursus sikrer dig den…
01
juni
Handelsinfo (Formiddag)
RINGSTED AgroMarkets Se med, når chefanalytiker John Jensen går i kødet på tendenserne for dine kommende råvarehandler for 2021. Vi…

AGROVI NORD

KONTORADRESSE:
Industrivænget 22
3400 Hillerød

T: 48 22 52 00

AGROVI MIDT

KONTORADRESSE:
Balstrupvej 90
4100 Ringsted

T: 48 22 52 00

AGROVI VEST

KONTORADRESSE:
Tuse Næs Vej 7
4300 Holbæk

T: 48 22 52 00

AGROVI SYD

KONTORADRESSE:
Hollandiavej 4
4840 Nr. Alslev

T: 48 22 52 00


Translate »
Indkøbskurv
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
0