Skip to main content
Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

ADR-kursus Hillerød

1. juni 2023 kl. 8:30 - 12:00

Transporterer du dieselolie, kemikalier eller trykflasker ulovligt? Få styr på tilladelserne med et ADR-kursus.

Et ADR-kursus sikrer dig den nødvendige certificering i håndteringen og transporten af farligt gods. Det er det lovpligtige sikkerhedsbevis, der er nødvendigt, hvis du transporterer dieselolie, svovlsyre, planteværn, gasflasker eller andet farligt gods.

Hvert eneste år bliver landmænd og medhjælpere taget af politiet i at transportere faremærkede produkter uden, at de har den lovpligtige certificering. Det koster en bøde på 6-8.000 kr. til chaufføren og dobbelt så meget til virksomheden – en rigtig ærgerlig og unødvendig regning at få.

Hos Agrovi tilbyder vi et intensivt 3,5-timers certificeringskursus (ADR kap. 1.3. kursus) v/ sikkerhedsrådgiver, Vagn Theilgaard fra DME Arbejdsmiljø.

Kurset munder ud i en personlig gyldig certificering, som gælder for dig fem år frem.

Der er et begrænset antal pladser til hvert kursus. transporterer du dieselolie, kemikalier eller trykflasker ulovligt? få styr på tilladelserne med et adr-kursus. et adr-kursus sikrer dig den nødvendige certificering i håndteringen og transporten af farligt gods. det er det lovpligtige sikkerhedsbevis, der er nødvendigt, hvis du transporterer dieselolie, svovlsyre, planteværn, gasflasker eller andet farligt gods. hvert eneste år bliver landmænd og medhjælpere taget af politiet i at transportere faremærkede produkter uden, at de har den lovpligtige certificering. det koster en bøde på 6-8.000 kr. til chaufføren og dobbelt så meget til virksomheden – en rigtig ærgerlig og unødvendig regning at få. hos agrovi tilbyder vi et intensivt 3,5-timers certificeringskursus (adr kap. 1.3. kursus) v/ sikkerhedsrådgiver, vagn theilgaard fra dme arbejdsmiljø. kurset munder ud i en personlig gyldig certificering, som gælder for dig fem år frem. der er et begrænset antal pladser til hvert kursus. 

Detaljer

Dato:
1. juni 2023
Tidspunkt:
8:30 - 12:00
Begivenhed Kategori:

Billetter

Nedenstående antal inkluderer billetter til denne begivenhed allerede i din indkøbsvogn. Hvis du klikker på "Hent billetter", kan du redigere eksisterende deltageroplysninger samt ændre billetantal.
Billetter er ikke længere tilgængelige

Sted

Industrivænget 22
Hillerød, 3400
Telefon:
48225200

Shopping cart0
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
0