Skip to main content

Nationalparker

Gennem de seneste år har Nationalpark Kongernes Nordsjælland understøttet genopretning og etableringen af ny natur inden for projektområdet. Agrovi Biodiversitet har bistået nationalparken ved flere naturprojekter og foreløbig en større rapport om naturpleje ved brug af græsning.

Læs rapporten her

Sammen arbejder vi på etablering af overdrevsnatur på tidligere agerjord. Lysåben natur som overdrev er blevet en stor mangelvare i den danske natur. Mange af de truede insekter, som solitære bier og en lang række sommerfugle er helt afhængige af netop denne landskabstype og nogle af de urter, der vokser her.

Agrovi har stået for projektstyring og fungerer som faglig konsulent ved jodbehandling, frøblandinger, udsåning, hegnsansøgning og pleje. Herudover bistår vi lodsejerne med ansøgning om landbrugsstøtte.

Vil du vide mere?

Henrik Helweg-Larsen

Projektleder & naturrådgiver Vilde naturprojekter, bynatur, grøn omstilling, biodiversitetsfotograf 48225200 23225287 hhl@agrovi.dk
henrik helweg-larsen
projektleder & naturrådgiver
48225200
23225287
hhl@agrovi.dk
vilde naturprojekter, bynatur, grøn omstilling, biodiversitetsfotograf

nationalparker

gennem de seneste år har nationalpark kongernes nordsjælland understøttet genopretning og etableringen af ny natur inden for projektområdet. agrovi biodiversitet har bistået nationalparken ved flere naturprojekter og foreløbig en større rapport om naturpleje ved brug af græsning.

læs rapporten her

sammen arbejder vi på etablering af overdrevsnatur på tidligere agerjord. lysåben natur som overdrev er blevet en stor mangelvare i den danske natur. mange af de truede insekter, som solitære bier og en lang række sommerfugle er helt afhængige af netop denne landskabstype og nogle af de urter, der vokser her.

agrovi har stået for projektstyring og fungerer som faglig konsulent ved jodbehandling, frøblandinger, udsåning, hegnsansøgning og pleje. herudover bistår vi lodsejerne med ansøgning om landbrugsstøtte.

vil du vide mere?

[contact-person contact_id="20349"]


https://www.agrovi.dk/contact/henrik-helweg-larsen/

Bliv inspireretSe vores katalog

Shopping cart0
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
0