Skip to main content

WEBINAR CO2 certifikater

Her kan du se videoer af afholdte webinarer vedr. salg af CO2 certifikater og blive klogere på CommodiCarbons platform.


BLIV KLOGERE PÅ CO2 CERTIFIKATER

Salg af co2 certifikater

Få et praktisk overblik over, hvad det betyder at sælge CO2 certifikater. Bliv klogere på CommodiCarbons platform, og hvordan man lægger en strategi for sin indsats.

Find ud af, hvilken betydning, de enkelte elementer har for hvor meget CO2, der bliver udledt fra marken i dag, og hvilken betydning forskellige forandringer har for, hvor mange certifikater du i sidste ende kan sælge.

Strategi i det pløjefri system

CommodiCarbons system er bygget op omkring den forandring, du kan lave på din mark. Hvis du allerede arbejder i det pløjefri system, så er strategien en lidt anden – men der kan stadig være et godt potentiale på dine marker. 

Lyt med, når Anne Darre-Østergaard laver en gennemgang og giver dig indblik i, hvad potentialet er for dig, der allerede er pløjefri.


Vil du vide mere?webinar co2 certifikater

her kan du se videoer af afholdte webinarer vedr. salg af co2 certifikater og blive klogere på commodicarbons platform.


bliv klogere pÅ co2 certifikater

salg af co2 certifikater

få et praktisk overblik over, hvad det betyder at sælge co2 certifikater. bliv klogere på commodicarbons platform, og hvordan man lægger en strategi for sin indsats.

find ud af, hvilken betydning, de enkelte elementer har for hvor meget co2, der bliver udledt fra marken i dag, og hvilken betydning forskellige forandringer har for, hvor mange certifikater du i sidste ende kan sælge.

strategi i det pløjefri system

commodicarbons system er bygget op omkring den forandring, du kan lave på din mark. hvis du allerede arbejder i det pløjefri system, så er strategien en lidt anden - men der kan stadig være et godt potentiale på dine marker. 

lyt med, når anne darre-Østergaard laver en gennemgang og giver dig indblik i, hvad potentialet er for dig, der allerede er pløjefri.


vil du vide mere?

[contact-person contact_id="7725"]
Shopping cart0
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
0