Skip to main content

Få bedre priser når du handler – nu med GRATIS prøve abonnement

Agrovi Business

Agrovi Business forhandler på vegne af medlemmer priser og rabatter på et bredt udvalg af råvarer og handelsvarer, herunder kornsalg.  Du har nu mulighed for GRATIS at prøve det af – tjekke priser, modtage markedsinformationer og finde de bedste handler.

Kom i gang nu

Prøveabonnementet løber frem til d. 30. juni 2024 og giver dig mulighed for at bruge alle aftaler. Du får login til hjemmesiden og dermed et godt overblik over aftalerne og hvilke rabatter og priser der tilbydes. Udvalget af aftaler er stort såsom planteværn, gødning og medicin, men også mange andre aftaler f.eks. byggematerialer, energi, sliddele og værktøj.

Tegn et uforpligtende abonnement på tlf. 88 70 58 10 eller info@agrovibusiness.dk

 

Hvad er Agrovi Business?

Et landsdækkende handelsfællesskab, der forenkler købs- og salgsprocessen. Vi puljer mængderne og opnår derved attraktive vilkår og priser i markedet på en lang række produkter og ydelser. Medlemmer modtager aktuelle markedsinformationer og tilbud, samt tilbydes pristjek på mange af vores aftaler.

Hvad kan vi hjælpe
dig med?

  T: 48 22 52 00
  agrovi@agrovi.dk

06
juni
Opfølgning på så-demo på Gyllingenæs
Den 6. juni følger vi op på den store sådemo på Gyllingnæs Kom med en tur i marken på Gyllingnæs,…
26
juni
Studietur til Groundswell-messen i England
Studietur om regenerativ dyrkning i slutningen af juni med en hel dag på Groundswell Festival Igen i år arrangerer Agrovi…

Shopping cart0
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
0