Skip to main content
Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Sprøjtecertifikat opfølgningskursus – Nr. Alslev

18. januar kl. 8:30 - 16:00

Sprøjtecertifikat

NR. ALSLEV

Var du sidst på opfølgningskursus til sprøjtecertifikat i 2019 eller tidligere? Så er det tid til at få fornyet dit bevis i år.

Hvis du allerede har et sprøjtecertifikat, et sprøjtebevis og fortsat køber og anvender plantebeskyttelsesmidler i din virksomhed, så skal du ifølge lovgivningen gennemføre et opfølgningskursus senest fire år efter, du fik beviset. Og du skal med på et opfølgningskursus hvert 4. år derefter.

Det betyder, at hvis du fik dit sprøjtecertifikat eller var på dit sidste opfølgningskursus for 4 år eller mere siden, skal du nu på kursus igen. Et gyldigt opfølgningskursus er også nødvendigt for at kunne komme med på vores R2-autorisationskurser indenfor rottebekæmpelse.

På kurset lærer du de nyeste viden inden for området samt, hvordan du og din virksomhed bestiller en bekæmpelsesmiddelautorisation. Kurset henvender sig til Landmænd så der bliver snakket ud fra de gængse landbrugsafgrøder og praktikker. Har du anden faglighed er du også velkommen på kurset.

Uddannelsen er et én-dagskursus, der tilbydes af Agrovi og afholdes som AMU kursus 40837 – i samarbejde med Roskilde Tekniske Skole, Pulsen 10, Postbox 132, 4000 Roskilde.

Kurset er teoretisk, og der er ingen eksamen, der skal bestås. Efter kursuset får du dit kursusbevis i e-boks.

Tilmelding sker her.

PRIS: 800 + 128 kr.

Agrovi opkræver 800 kr. inkl. moms for administration, ekstra undervisningsmateriale og forplejning (Regningen kommer efter kurset)

Roskilde Tekniske Skole opkræver 128 kr. pr deltager* (regningen kommer i e-boks).

*Denne pris er kun for deltagere uden en videregående uddannelse – dvs. fx landbrugsuddannelsen inkl. agrarøkonomer. Der kan søges om at få løntabsgodtgørelse (VEU) på 911 kr. pr. fuldtidskursusdag. (For kursister med længerevarende uddannelse er kursusgebyret 940,7 kr., og der kan ikke søges VEU – godtgørelse.)

VEU-godtgørelsen søges i forbindelse med tilmelding af kurset som trin 7/8 i formularen på voksenudannelse.dk

(Vi forbeholder os retten til at aflyse kurset ved for få tilmeldte)

 

Standardkontrakt for udlicitering af opgaver i forbindelse med arbejdsmarkedsuddannelse

Kristian Marcher Thomsen

Planteavlskonsulent Markplanlægning, Strategisk rådgivning i regenerativt landbrug, Sprøjtekurser, Udlandsrådgivning, Støtteordninger 48225236 21166449 krt@agrovi.dk
kristian marcher thomsen
planteavlskonsulent
48225236
21166449
krt@agrovi.dk
markplanlægning, strategisk rådgivning i regenerativt landbrug, sprøjtekurser, udlandsrådgivning, støtteordninger
nr. alslev var du sidst på opfølgningskursus til sprøjtecertifikat i 2019 eller tidligere? så er det tid til at få fornyet dit bevis i år. hvis du allerede har et sprøjtecertifikat, et sprøjtebevis og fortsat køber og anvender plantebeskyttelsesmidler i din virksomhed, så skal du ifølge lovgivningen gennemføre et opfølgningskursus senest fire år efter, du fik beviset. og du skal med på et opfølgningskursus hvert 4. år derefter. det betyder, at hvis du fik dit sprøjtecertifikat eller var på dit sidste opfølgningskursus for 4 år eller mere siden, skal du nu på kursus igen. et gyldigt opfølgningskursus er også nødvendigt for at kunne komme med på vores r2-autorisationskurser indenfor rottebekæmpelse. på kurset lærer du de nyeste viden inden for området samt, hvordan du og din virksomhed bestiller en bekæmpelsesmiddelautorisation. kurset henvender sig til landmænd så der bliver snakket ud fra de gængse landbrugsafgrøder og praktikker. har du anden faglighed er du også velkommen på kurset. uddannelsen er et én-dagskursus, der tilbydes af agrovi og afholdes som amu kursus 40837 – i samarbejde med roskilde tekniske skole, pulsen 10, postbox 132, 4000 roskilde. kurset er teoretisk, og der er ingen eksamen, der skal bestås. efter kursuset får du dit kursusbevis i e-boks.

tilmelding sker her.

pris: 800 + 128 kr. agrovi opkræver 800 kr. inkl. moms for administration, ekstra undervisningsmateriale og forplejning (regningen kommer efter kurset) roskilde tekniske skole opkræver 128 kr. pr deltager* (regningen kommer i e-boks). *denne pris er kun for deltagere uden en videregående uddannelse - dvs. fx landbrugsuddannelsen inkl. agrarøkonomer. der kan søges om at få løntabsgodtgørelse (veu) på 911 kr. pr. fuldtidskursusdag. (for kursister med længerevarende uddannelse er kursusgebyret 940,7 kr., og der kan ikke søges veu – godtgørelse.) veu-godtgørelsen søges i forbindelse med tilmelding af kurset som trin 7/8 i formularen på voksenudannelse.dk (vi forbeholder os retten til at aflyse kurset ved for få tilmeldte)   standardkontrakt for udlicitering af opgaver i forbindelse med arbejdsmarkedsuddannelse
https://www.agrovi.dk/contact/kristian-thomsen/

Detaljer

Dato:
18. januar
Tidspunkt:
8:30 - 16:00
Begivenhed Kategorier:
,

Sted

Hollandiavej 10
Alslev, 4840
Telefon:
48225200

Shopping cart0
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
0