Skip to main content
Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

 • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Agrovi Business medlemsmøde

29. november 2023 kl. 15:00 - 18:00

Gratis

HILLERØD

Nye medlemmer er kommet til, nye indkøbsaftaler er indgået og mange handler er udført– en god udvikling som vi fortsætter.

Vi udveksler erfaringer og drøfter nye tiltag, som kan være med til at udvikle handelsfællesskabet. Du inviteres derfor til Agrovi Business medlemsmøder, hvor vi håber at se dig til debat, information og lidt mad.

Målgruppe:

Dig, der er medlem af Agrovi Business
eller dig der er nyt medlem med et GRATIS PRØVEABONNEMENT.

PROGRAM:

 • Velkomst v/Søren Bossen og Lars Møller Andersen
 • Nye aftaler og aktuelle tilbud v/Søren Bossen
 • Resultater 2023 og markedsopdatering v/Lars Møller Andersen
 • Hvordan optimerer du din kvælstoftildeling med bladgødning? v/Allan Holm Nielsen, FLEX Fertilizer System ApS
 • Hvad betyder “regenerativt landbrug” for dig? v/Niels Peter Ravnsborg

Regenerativt landbrug skal forbedre jordens frugtbarhed og modstandsdygtighed under ekstreme vejrforhold samt øge biodiversiteten på dyrkningsfladen. Flere større virksomheder som Nestlé, Arla og Carlsberg, har det allerede med som en del af deres bæredygtighedsstrategi. Det er derfor vigtigt, at du som landmand tænker det ind i den virksomhed – kom og hør hvordan Niels Peter Ravnsborg, direktør i Agrovi, ser på udviklingen.

Optimér din kvælstoftildeling med Flex Fertilizer. Kan bladgødning øge optagelsen af kvælstof og hvordan rammer du plantens præcise behov for næringsstoffer? Flex Fertilizer har en ny måde at tænke flydende gødning på, kom og hør hvordan de ser gødning i en fremtid med øgede krav til klima- og miljøhensyn.

Lars Møller Andersen (Agrovi Business) udtaler:
“Sæson 2023 har været fyldt med udfordringer ikke kun på grund af vejret men også grundet usikkerheden på verdensmarkedet. Det har gjort handel svær, men på trods af det har Agrovi Business formået at hjælpe medlemmerne til mange gode handler – dem vil jeg gerne dele med alle vores medlemmer”

Søren Bossen (Agrovi Business) udtaler:
” Nu er mit første år snart gået og jeg er klar til at gøre status. Jeg har indgået mange handler og forhandlet nye handelsaftaler på plads, der giver ekstra stor besparelser til vores medlemmer. Jeg glæder mig til at fortælle alle medlemmer om de nye handelsaftaler og dem der er på vej”

Mødet afsluttes med et let traktement.

Transport

Det er muligt at tilmelde sig transport fra vores Ringsted afdeling, ved at tilføje bemærkninger i forbindelse med tilmeldingen eller kontakte Agrovi Business på +45 88 70 58 10  eller info@agrovibusiness.dk.

 

Lone Urbrand Larsen

Planteavlskonsulent og koordinator i Agrovi Business 40335223 lul@agrovi.dk
lone urbrand larsen
planteavlskonsulent og koordinator i agrovi business
40335223

lul@agrovi.dk

hillerØd

nye medlemmer er kommet til, nye indkøbsaftaler er indgået og mange handler er udført– en god udvikling som vi fortsætter. vi udveksler erfaringer og drøfter nye tiltag, som kan være med til at udvikle handelsfællesskabet. du inviteres derfor til agrovi business medlemsmøder, hvor vi håber at se dig til debat, information og lidt mad. målgruppe: dig, der er medlem af agrovi business eller dig der er nyt medlem med et gratis prØveabonnement. program:
 • velkomst v/søren bossen og lars møller andersen
 • nye aftaler og aktuelle tilbud v/søren bossen
 • resultater 2023 og markedsopdatering v/lars møller andersen
 • hvordan optimerer du din kvælstoftildeling med bladgødning? v/allan holm nielsen, flex fertilizer system aps
 • hvad betyder "regenerativt landbrug" for dig? v/niels peter ravnsborg
regenerativt landbrug skal forbedre jordens frugtbarhed og modstandsdygtighed under ekstreme vejrforhold samt øge biodiversiteten på dyrkningsfladen. flere større virksomheder som nestlé, arla og carlsberg, har det allerede med som en del af deres bæredygtighedsstrategi. det er derfor vigtigt, at du som landmand tænker det ind i den virksomhed - kom og hør hvordan niels peter ravnsborg, direktør i agrovi, ser på udviklingen. optimér din kvælstoftildeling med flex fertilizer. kan bladgødning øge optagelsen af kvælstof og hvordan rammer du plantens præcise behov for næringsstoffer? flex fertilizer har en ny måde at tænke flydende gødning på, kom og hør hvordan de ser gødning i en fremtid med øgede krav til klima- og miljøhensyn. lars møller andersen (agrovi business) udtaler: "sæson 2023 har været fyldt med udfordringer ikke kun på grund af vejret men også grundet usikkerheden på verdensmarkedet. det har gjort handel svær, men på trods af det har agrovi business formået at hjælpe medlemmerne til mange gode handler - dem vil jeg gerne dele med alle vores medlemmer” søren bossen (agrovi business) udtaler: ” nu er mit første år snart gået og jeg er klar til at gøre status. jeg har indgået mange handler og forhandlet nye handelsaftaler på plads, der giver ekstra stor besparelser til vores medlemmer. jeg glæder mig til at fortælle alle medlemmer om de nye handelsaftaler og dem der er på vej” mødet afsluttes med et let traktement. transport det er muligt at tilmelde sig transport fra vores ringsted afdeling, ved at tilføje bemærkninger i forbindelse med tilmeldingen eller kontakte agrovi business på +45 88 70 58 10  eller info@agrovibusiness.dk.  
https://www.agrovi.dk/contact/lone-urbrand-larsen/

Detaljer

Dato:
29. november 2023
Tidspunkt:
15:00 - 18:00
Pris:
Gratis
Begivenhed Kategorier:
,

Billetter

Nedenstående antal inkluderer billetter til denne begivenhed allerede i din indkøbsvogn. Hvis du klikker på "Hent billetter", kan du redigere eksisterende deltageroplysninger samt ændre billetantal.
Billetter er ikke længere tilgængelige

Sted

Industrivænget 22
3400

Shopping cart0
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
0