Skip to main content
Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

Jeg en gård mig købe vil – Mandag d. 28. oktober

28. oktober kl. 17:00 - 20:00

JEG EN GÅRD MIG KØBE VIL – HILLERØD

Interessen for at flytte på landet er stor. Det at bo på en landbrugsejendom rummer også mange gode fordele. Fred, ro og frisk luft er nogle af dem. Dertil kommer god plads til børnene, en stor køkkenhave, hold af heste eller andre dyr. Ofte rummer bygninger og naturen omkring også mange muligheder. Men hvordan kan drømmen gå i opfyldelse? Og hvad med økonomien? Og landbrugsloven?

Agrovi klæder jer godt på til et liv på landet, når vi giver jer konkrete råd om køb af ejendom på landet og alt, hvad det medfører. Vi vender den aktuelle markedsudvikling, jeres finansieringsmuligheder og de vigtigste skattemæssige forhold, der give jer nogle fordele, som kan få drømmen om egen gård til at blive mere realistisk. Vi gør jer også klogere på den relevante lovgivning, som I skal lære at kende, fx. Landbrugsloven, Planloven m.fl.

Kort sagt, vi giver jer alle nødvendige informationer i løbet af et par timer, så I bliver klar til at se jer om, efter den helt rigtige ejendom.

PROGRAM

 • Status på ejendomsmarkedet
 • Jura og gode råd
 • Noget om dyrehold og miljøregler
 • Hvad må jeg bygge – planloven mm
 • Hvad må jeg på min jord – ha tilskud mm
 • Økonomi på landbrugsejendommen, Skat og moms, Budget og finansiering – Hvad er status efter de nye ejendomsvurderinger?
 • Hvordan kommer jeg videre – Opsamling og vigtige pointer

Der vil blive serveret en sandwich undervejs. Tilmelding nødvendig af hensyn til forplejningen.

Vi afholder to arrangementer; et i august og et i oktober. Der er begrænset antal billetter, og det er gratis at deltage.

Mandag d. 28. oktober 2024

Navn

Anette Vandal Hansen

Ejendomsmægler & valuar MDE Køb og salg af landejendomme 48225200 20267813 avh@agrovi.dk
anette vandal hansen
ejendomsmægler & valuar mde
48225200
20267813
avh@agrovi.dk
køb og salg af landejendomme
jeg en gÅrd mig kØbe vil - hillerØd interessen for at flytte på landet er stor. det at bo på en landbrugsejendom rummer også mange gode fordele. fred, ro og frisk luft er nogle af dem. dertil kommer god plads til børnene, en stor køkkenhave, hold af heste eller andre dyr. ofte rummer bygninger og naturen omkring også mange muligheder. men hvordan kan drømmen gå i opfyldelse? og hvad med økonomien? og landbrugsloven? agrovi klæder jer godt på til et liv på landet, når vi giver jer konkrete råd om køb af ejendom på landet og alt, hvad det medfører. vi vender den aktuelle markedsudvikling, jeres finansieringsmuligheder og de vigtigste skattemæssige forhold, der give jer nogle fordele, som kan få drømmen om egen gård til at blive mere realistisk. vi gør jer også klogere på den relevante lovgivning, som i skal lære at kende, fx. landbrugsloven, planloven m.fl. kort sagt, vi giver jer alle nødvendige informationer i løbet af et par timer, så i bliver klar til at se jer om, efter den helt rigtige ejendom. program
 • status på ejendomsmarkedet
 • jura og gode råd
 • noget om dyrehold og miljøregler
 • hvad må jeg bygge – planloven mm
 • hvad må jeg på min jord – ha tilskud mm
 • Økonomi på landbrugsejendommen, skat og moms, budget og finansiering - hvad er status efter de nye ejendomsvurderinger?
 • hvordan kommer jeg videre - opsamling og vigtige pointer
der vil blive serveret en sandwich undervejs. tilmelding nødvendig af hensyn til forplejningen. vi afholder to arrangementer; et i august og et i oktober. der er begrænset antal billetter, og det er gratis at deltage.

mandag d. 28. oktober 2024

[gravityform id="269" title=false]
https://www.agrovi.dk/contact/anette-vandal-hansen/

Detaljer

Dato:
28. oktober
Tidspunkt:
17:00 - 20:00
Begivenhed Tags:

Sted

Industrivænget 22
Hillerød, 3400

Shopping cart0
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
0