Skip to main content

regenerativt landbrug på Krokstorp

Se med, når vi gennemgår vores markforsøg hos Martin Krokstorp på Krokstorpgård uden for Helsingborg og ser nærmere på, hvordan markerne står efter et koldt og vådt forår.


KOM MED I MARKEN

Såtid og udsædsmængder

Se med her, hvor Lene og Henrik fra Agrovi er taget til Krokstropgård lidt udenfor Helsingborg for at se nærmere på havreparcellerne, hvor der er leget med såtid og udsædsmængder.

Biomasse og plantetal

Se med, når Henrik og Lene snakker videre i havremarken. Denne gang om måling af biomasse og konklusion på det optimale plantetal.

Startgødning i hvede

På Krokstropgård i Sverige er der lavet et lille forsøg, hvor man vil undersøge effekten af tildeling af kvælstof i hvede om efteråret. Se med her, og hør Henrik Larsen fra Agrovi fortælle lidt om de tendenser, han ser.

Efterafgrøder i hvede

Hos Martin på Krokstropgård har man sået cikorie, hvidkløver og humlesneglebælg ud i den flotte vinterhvede. Se med her, når Henrik fra Agrovi og Martin tager et kig i marken.

Gødning til efterafgrøder

Kan det betale sig at give gødning til sine efterafgrøder? Martin på Krokstorpgård har lavet et forsøg på hans ejendom udenfor Helsingborg, så se med her, når Henrik Larsen fra Agrovi tager en snak med Martin om hans undersøgelser.

Fikserende efterafgrøder

Se med, når Henrik Larsen fra Agrovi ser lidt nærmere på N-fikserende efterafgrøder, og hvordan de kan gavne den efterfølgende afgrøde.

Såtid og sådybde

Hvordan begår man sig bedst i et besværligt forår, når vårafgrøden skal etableres? Og hvordan hænger såtid sammen med udsædsmængden? Se med her, når Lene Mathiasen fortæller nærmere om vores forsøg i Sverige, og hvilke resultater, vi har derfra.


Vil du vide mere?

Henrik Fredsgaard Larsen

Planteavlskonsulent Markplanlægning, Strategisk rådgivning i regenerativt landbrug, Økologi, Salgsafgrøder, Støtteordninger, Marksyn, Skadesopgørelser. 48225244 20474107 hfl@agrovi.dk
henrik fredsgaard larsen
planteavlskonsulent
48225244
20474107
hfl@agrovi.dk
markplanlægning, strategisk rådgivning i regenerativt landbrug, Økologi, salgsafgrøder, støtteordninger, marksyn, skadesopgørelser.

regenerativt landbrug på krokstorp

se med, når vi gennemgår vores markforsøg hos martin krokstorp på krokstorpgård uden for helsingborg og ser nærmere på, hvordan markerne står efter et koldt og vådt forår.


kom med i marken

såtid og udsædsmængder

se med her, hvor lene og henrik fra agrovi er taget til krokstropgård lidt udenfor helsingborg for at se nærmere på havreparcellerne, hvor der er leget med såtid og udsædsmængder.

biomasse og plantetal

se med, når henrik og lene snakker videre i havremarken. denne gang om måling af biomasse og konklusion på det optimale plantetal.

startgødning i hvede

på krokstropgård i sverige er der lavet et lille forsøg, hvor man vil undersøge effekten af tildeling af kvælstof i hvede om efteråret. se med her, og hør henrik larsen fra agrovi fortælle lidt om de tendenser, han ser.

efterafgrøder i hvede

hos martin på krokstropgård har man sået cikorie, hvidkløver og humlesneglebælg ud i den flotte vinterhvede. se med her, når henrik fra agrovi og martin tager et kig i marken.

gødning til efterafgrøder

kan det betale sig at give gødning til sine efterafgrøder? martin på krokstorpgård har lavet et forsøg på hans ejendom udenfor helsingborg, så se med her, når henrik larsen fra agrovi tager en snak med martin om hans undersøgelser.

fikserende efterafgrøder

se med, når henrik larsen fra agrovi ser lidt nærmere på n-fikserende efterafgrøder, og hvordan de kan gavne den efterfølgende afgrøde.

såtid og sådybde

hvordan begår man sig bedst i et besværligt forår, når vårafgrøden skal etableres? og hvordan hænger såtid sammen med udsædsmængden? se med her, når lene mathiasen fortæller nærmere om vores forsøg i sverige, og hvilke resultater, vi har derfra.


vil du vide mere?

[contact-person contact_id="570"]


ekstra gode rÅd

tips til biodiversitet

biodiversitet er på alles læber og her kan du se et lille tip, du som landmand kan benytter i vækstsæsonen og til høst, for at hjælpe markens vildt med at komme hurtigere væk fra de store maskiner.https://www.agrovi.dk/contact/henrik-fredsgaard-larsen/

EKSTRA GODE RÅD

Tips til biodiversitet

Biodiversitet er på alles læber og her kan du se et lille tip, du som landmand kan benytter i vækstsæsonen og til høst, for at hjælpe markens vildt med at komme hurtigere væk fra de store maskiner.


Shopping cart0
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
0