Skip to main content

Anette og Rikke mangler akut landejendomme til salg

Midt i et svært marked er der så meget efterspørgsel, at Agrovi Mæglerne står og mangler ejendomme, de kan sælge. Forklaringen er mange års erfaring og personlig kontakt, lyder det

På mæglerkontoret i Hillerød er næsten alle salgsopstillingerne fyldt med et ”solgt”-mærke. Det vidner om, at ejendommen for nyligt har været til salg, men nu er solgt, uden at en ny ejendom er nået at komme på plads.

For nuværende har Agrovi Mæglerne i Hillerød kun én ejendom til salg på internettet mod almindeligvis 20. Sådan har udviklingen været i efterhånden et godt stykke tid, og for Agrovi Mæglerne er det ved at blive hverdag, at udbuddet er snævret ind.

Det skyldes ikke, at interessen er dalet, men tværtimod, at der er så meget fut under salget, at man ikke kan følge med, fortæller Anette Vandal Hansen. Hun står til daglig for salget af landbrugsejendomme i Nordsjælland fra kontoret i Hillerød.

”Vi er selvfølgeligt glade for interessen, og at det går godt med at sælge ejendomme. Samtidigt vil også gerne fortælle, at det er et godt tidspunkt at sælge på, fordi man kan få en god pris efter en målrettet indsats, uden at der går for lang tid. Og der gælder også de lidt skævere ejendomme,” siger hun.

Efter hårde år med Corona-nedlukninger gik det i 2022 virkeligt godt for mæglerne, sidste år var man dog udfordret af blandt andet stigende renter og nye ejendomsvurderinger, men i år har optimismen igen slået igennem på markedet, fortæller Anette Vandal Hansen.

”Vi er gode til at komme hele vejen rundt og sætte sælgerne ind i processen fra start, så de ved, hvad de kan forvente. Mange ved godt, at vi kun sælger landbrugsejendomme, og så skal de kun have kontakt til én person, der er med hele vejen fra start, til salget er gennemført,” siger hun.

Den anden halvdel af duoen, Rikke Dam, huserer sydligere på landkortet– nærmere bestemt fra kontorerne i Ringsted, Nr. Alslev og Holbæk. Herfra går salget også strygende, fortæller hun. Mens der normalt er omkring 20 ejendomme til salg på internettet, er tallet i dag det halve. Så selvom, der stadig er ejendomme til salg her, er udviklingen den samme som i Hillerød, mener hun.

”Vi mærker stadig en tendens til, at flere og flere vil flytte på landet og drømmer om at komme væk fra København. Og det skubber virkelig til efterspørgslen,” siger Rikke Dam.

Hun lover, at de trods stor interesse vil have en stak ejendomme med til Roskilde Dyrskue i slutningen af maj.

Flere kollegaer fremhæver de to mægleres store viden om salg af landbrugsejendomme som den største åbenlyse årsag til succesen, men også det store netværk, konkurrencemæssige priser og realistisk prissætning er blandt gengangerne. Og så nærvær og den gode stemning.

”Nogle steder er der måske tre forskellige, der står for vurdering, fremvisning og salg. I og med, at vi kun er to, følger vi salget tæt på og tager dem med ind under huden. Og jeg fornemmer, at de personlige relationer og en god stemning er vigtig for mange,” siger Rikke Dam.

Hvad kan vi hjælpe
dig med?

  T: 48 22 52 00
  agrovi@agrovi.dk

14
juni
Støvlekonference i Skåne hos Martin Krokstorp
Martin Krokstorp inviterer til Markvandring i Skåne d. 14. juni kl. 10.00 – 15.00. Vi dykker ned i årets forsøgsmarker…
26
juni
Studietur til Groundswell-messen i England
Studietur om regenerativ dyrkning i slutningen af juni med en hel dag på Groundswell Festival Igen i år arrangerer Agrovi…
18
september
Tur til Riga 2024
Personaletur til smukke Riga 18. september til 20. september 2024 DEADLINE FOR TILMELDING ER D. 21. JUNI Kære kolleger, nu…

Shopping cart0
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
0