Jóhan Ruby Eiðisgarð

Bygningskonsulent. Ansat siden Oktober 2021

“Jeg arbejder med en bred vifte af opgaver inden for byggeri i landzone. Jeg udarbejder ansøgninger til anvendelsesændringer og byggetilladelser samt lovliggørelse af bygninger, der er opført uden tilladelse.

Det mest spændende med mit arbejder har været at skulle sætte mig ind i planlovens bestemmelser og at kunne formidle og fortolke disse således, at jeg kan hjælpe vores kunder på bedste vis og finde de rette løsninger.

Hvordan har det været at starte i Agrovi? 

Jeg har haft en god start på bygningskontoret her i Agrovi. Vi har et godt sammenhold med en god blanding af erfaring og ungdom.

Hvordan ville du beskrive kulturen i Agrovi?

Kulturen hos Agrovi er nede på jorden og uformel, og folk er meget villige til at hjælpe hinanden. Derudover er det faglige niveau tårnhøjt – men mine erfarne kollegaer er heldigvis ikke nærige med at lære fra sig. Alle er så rare og hjælpsomme.

Vi kan både sludre om dagens opgaver eller weekendens oplevelser over en kop kaffe og samtidig fordybe os i de komplekse opgaver, som vi skal løse for vores kunder.

Hvad betyder det for dig at være en del af den grønne omstilling i landbruget?

Jeg synes, det er spændende at være med i den grønne omstilling i landbruget, da landbruget forsat er et meget vigtigt erhverv i Danmark.

Det er super tilfredsstillende at kunne hjælpe et andet menneske og at kunne se glæden hos kunden, når vi afslutter en sag og har gjort en forskel.

Hvorfor skal man søge en stilling i Agrovi?     

Man skal søge en stilling i Agrovi, hvis man synes et arbejde med stor selvbestemmelse, gode kollegaer og fagligt komplekse opgaver er appellerende.            

AGROVI NORD

KONTORADRESSE:
Industrivænget 22
3400 Hillerød

T: 48 22 52 00

AGROVI MIDT

KONTORADRESSE:
Balstrupvej 90
4100 Ringsted

T: 48 22 52 00

AGROVI VEST

KONTORADRESSE:
Tuse Næs Vej 7
4300 Holbæk

T: 48 22 52 00

AGROVI SYD

KONTORADRESSE:
Hollandiavej 4
4840 Nr. Alslev

T: 48 22 52 00

AGROVI HUB Vejle

KONTORADRESSE:
Lysholt Allé 8
7100 Vejle

T: 48 22 52 00


Shopping cart0
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
0