Temamøde om produktion og afsætning af kødkvæg 6. november

Agrovi sætter den 6. november 2017 spot på produktion og afsætning af kødkvæg.  Dette sker ved et temamøde på Dalby Hotel i Haslev kl. 17.

”I Agrovi vil vi gerne hjælpe med det, der betyder mest for vores kunder”, siger direktør Niels Peter Ravnsborg. ”Med dette tiltag sætter vi gang i et nyt rådgivningsområde, som er efterspurgt af mange. Vi sætter spot på kødkvæget, da det er et område med stort potentiale, men også med mange faldgrupper. Der er stor efterspørgsel efter kød med historie – gerne lokalt og måske også økologisk. Mange producenter har imidlertid ikke så let ved at finde frem til aftagerne og den ønskede volumen. Samtidig er reglerne stramme på området. Så det er vigtigt at være klædt godt på som kødkvægsproducent i dagens Danmark – og det vil vi gerne bidrage til.”

”I forvejen arbejder vi jo med forskellige tiltag for udvikling og afsætning, som klart vil kunne komme producenterne til gode”, tilføjer Niels Peter Ravnsborg. ”Vores første arrangement bliver denne temaaften for kødkvægsproducenterne den 6. november 2017, hvor vi har sammensat et spændende program med fokus på både produktion og afsætning – og vi regner med et stort fremmøde”, slutter han.

Der er følgende punkter på programmet:

  •  Kød eller skønhed – hvad er vigtigst for dig
  •   Kvæg gør nytte – naturpleje som en naturlig del af produktionen
  •  Hvornår klapper fælden – tilskud og kontrol
  •  Hvor er kunderne henne – sådan finder du vej til aftagerne af dit kød

Tilmelding til arrangementet sker på agrovi@agrovi.dk eller på telefon 4822 5200 eller ved at udfylde nedenstående formular