fbpx
Agrovi Nord
Industrivænget 22
3400 Hillerød

Stor interesse for inspirationsmøde i Hørve

Agrovi har oplevet en stor interesse for inspirationsmødet i Vallekilde-Hørve Fritidscenter, hvor mere end 70 landmænd deltog for at blive opdateret på den nyeste viden.

Program:

Hvordan kunne fremtidens landbrug se ud?
Mange taler om forbrugertrends og de fremtidige krav til landmænd som fødevareproducenter. Men hvad er potentialet, og hvad er muligt i det virkelige liv? Kom tæt på, når vi fortæller om hvor vi er henne i dag, og hvor vi skal hen i fremtiden. Få også konkrete eksempler på succeshistorier fra det virkelige liv.

Hvad er den bedste indgangsvinkel til banken?
Banken er vigtig når vi taler drift og fremtidig udvikling af landbrug. Hvilke krav stiller de finansielle samarbejdspartnere nu og fremover? Hvordan forberedes ”elevatortalen”? Hvad skal der bruges af planer og analyser til det gode bankmøde?

Hvordan ser fremtidens finansieringsmuligheder ud?
Nye muligheder som Innovationsfonden, crowdfunding, fundraising osv. appellerer nu også til landbruget. Hvad er der tale om, og hvilke muligheder kunne være relevante for landbruget i fremtiden? Få også en opdatering på det ”traditionelle” finansieringsmarked.

Er der liv i din jord?
Mere målrettet brug af efterafgrøder og mindre maskinel jordbearbejdning, gør jorden langt mere frugtbar. Og når planter og orme er med til at gøre arbejdet for dig, kan du dyrke et større areal med den samme kapacitet – eller spare på tiden og pengene. Hør hvordan du får mere liv i din jord.

Hvordan får du højere udbytte og større dyrkningssikkerhed i fremtiden?
Kvælstof er ikke svaret på alt. Der er en række andre forhold, som er mindst lige så vigtige for hvad du kan høste. Få ny viden og aktuelle forslag til, hvordan du kommer videre med din planteavl og bliver bedre rustet til fremtiden med fokus på udbytte og dyrkningssikkerhed.