fbpx
Agrovi Nord
Industrivænget 22
3400 Hillerød

Rapsdemonstration på Lolland

Torsdag den 24. august 2017 afholder Agrovi i samarbejde med FRDK og en række maskinfirmaer demonstration på Majbøllegård på Lolland.

Rigtig mange får ikke det fulde udbytte af deres vinterraps. Etablering, skadedyr, såteknik og mange andre faktorer påvirker resultatet, og det kan være svært at ramme den helt rigtige formel for succes med vinterraps. Agrovi sætter nu fokus på emnet og vil med en demonstration på Majbøllegård etablere raps med ni forskellige maskiner og i flere dyrkningssystemer.

På demodagen kan man følge en række maskiner som etablerer rapsen med forskellige teknikker – nogle direkte i snittet halm og andre pløjefrit. Feltet består af specielle maskiner der er konstrueret til at så raps direkte mens andre er mere traditionelle maskiner fra de store leverandører. Maskinerne præsenteres kl. 10 hvorefter parcellen tilsås. Repræsentanter fra maskinfirmaer, FRDK og Agrovi står klar til en snak om den optimale etablering.

Opfølgning i efteråret

Dagen følges op med en faglig dag den 26. oktober i marken, hvor Agrovi sammen med FRDK og maskinfirmaerne sætter fokus på hvordan der opnås et godt udbytte i raps. Gennemgang af parceller og maskiner samt spændende faglige indlæg vil blive en del af programmet.

Fakta om sådemonstrationen i august

Dato og tid: Demonstrationen afholdes torsdag den 24. august kl. 10 på . Ved dårligt vejr udsættes demodagen.

Sted: Grubbevej i Majbølle, 4862 Guldborg

Kørselsvejledning: Kørselsvejledning – tag sydmotorvejen
– afkørsel 45 Guldborg – mod Nykøbing F. 500 m.
– til højre ad Grubbevej, 4862 Guldborg

Pris: Arrangementet er gratis

Tilmelding:  Der er ikke tilmelding

Yderligere information: Lars Møller Andersen, tlf. 4038 3910, lma@agrovi.dk

Følg med her på siden/ på facebook eller få besked om arrangementet direkte via mail eller sms udfyld blot nedenstående felter:

Nyhedsbreve: