Skip to main content

UDBETALING AF TILSKUD

Når du har fået tilskud til dit projekt, er der en række regler, der skal overholdes, for at du kan få pengene udbetalt. Det er vigtigt, at reglerne overholdes og at du husker at søge om ændringer eller forlængelse af projektet, hvis du har behov for det.


Er reglerne ikke overholdt, risikerer du fradrag i tilskuddet. Agrovi kan hjælpe dig med rådgivning om reglerne, samt med udarbejdelse af udbetalingsanmodninger, slutrapporter og skiltning.

Agrovi kan hjælpe dig sikkert igennem projektet, så du undgår unødige bekymringer og risiko for tab af støttekroner på grund af fejl i processen.

 
 

Vil du vide mere?

Henrik Kruse Rasmussen

Projektkonsulent Rådgivning om tilskudsordninger (projekter), Projektudvikling, Projektstyring, Fundraising, Energipil, Naturplaner og vildtpleje. 48225257 24523886 hkr@agrovi.dk
henrik kruse rasmussen
projektkonsulent
48225257
24523886
hkr@agrovi.dk
rådgivning om tilskudsordninger (projekter), projektudvikling, projektstyring, fundraising, energipil, naturplaner og vildtpleje.

udbetaling af tilskud

når du har fået tilskud til dit projekt, er der en række regler, der skal overholdes, for at du kan få pengene udbetalt. det er vigtigt, at reglerne overholdes og at du husker at søge om ændringer eller forlængelse af projektet, hvis du har behov for det.


er reglerne ikke overholdt, risikerer du fradrag i tilskuddet. agrovi kan hjælpe dig med rådgivning om reglerne, samt med udarbejdelse af udbetalingsanmodninger, slutrapporter og skiltning.

agrovi kan hjælpe dig sikkert igennem projektet, så du undgår unødige bekymringer og risiko for tab af støttekroner på grund af fejl i processen.

 
 

vil du vide mere?

[contact-person contact_id="577"]


https://www.agrovi.dk/contact/henrik-kruse-rasmussen/

Shopping cart0
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
0