LOVPAKKEN

HVIS DU HAR OVER 2 HA LANDBRUGSJORD MED GRÆS, KAN DER VÆRE PENGE AT HENTE

Når du har mere end 2 ha. landbrugsjord, er der mulighed for at søge om tilskud til drift og pleje af dine marker. Afhængig af forskellige forhold kan du få op til 3.000 kr. pr. ha. i tilskud om året. Hvis du gøder dine arealer, har du endvidere mulighed for at købe handelsgødning billigere. Og hvis du driver arealerne økologisk, er der yderligere tilskud at hente, dels til omlægningen og dels til drift.

For at opnå tilskud er der en række regler og frister, som skal overholdes. Du skal indrapportere information om dine arealer, eventuelle dyrehold og gødningsforbrug. Der er kvælstofkvoter og fosforlofter. Reglerne ændres ofte, så det er vigtigt at holde sig opdateret. Og skulle der være fejl eller uoverensstemmelser i dine indberetninger, kan det det blive dyrt på sigt.

Derfor har Agrovi specialister, der kan hjælpe dig med den bedste løsning til din jord.

Vi finder sammen den løsning, der passer til dig – enten pr. telefon, mail eller ved et personligt møde på vores kontorer i Hillerød, Ringsted, Nr. Alslev og Holbæk. Vi undersøger også mulighederne for ekstra tilskud (miljøtilsagn, skovtilsagn, økologi, støtte til unge landbrugere).

Vi udarbejder en markplan med gødningskvoteberegning og forslag til evt. gødningsplan. Vi indberetter dit gødningsregnskab, og sørger for at du får de aftalte tilskud til dine arealer.

Vi sørger for at alle tidsfrister og indberetninger overholdes, og sørger for at materialet er i orden.

Skulle der opstå problemer, svarer vi på eventuelle høringsbreve.

Undervejs holder vi dig informeret med nyhedsbreve, så du hele tiden er opdateret på, hvad du selv skal huske at gøre i marken.

Du kan altid ringe eller skrive til os for et godt råd, og vi kommer gerne på markbesøg efter nærmere aftale.

Kontakt gerne Camilla Beck Nielsen hvis du vil høre mere om vores lovpakke.

Vil du vide mere?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.

AGROVI NORD

KONTORADRESSE:
Industrivænget 22
3400 Hillerød

T: 48 22 52 00

AGROVI MIDT

KONTORADRESSE:
Balstrupvej 90
4100 Ringsted

T: 48 22 52 00

AGROVI VEST

KONTORADRESSE:
Tuse Næs Vej 7
4300 Holbæk

T: 48 22 52 00

AGROVI SYD

KONTORADRESSE:
Hollandiavej 4
4840 Nr. Alslev

T: 48 22 52 00


Translate »
Indkøbskurv
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
0