Nyheder fra Planteavl

Hos Agrovi Planteavl sender vi flere gange om måneden nyheder ud specifikt målrettet til dig, der er planteavler – hvad enten det er en stor eller lille bedrift. Hvert nyhedsbrev er pakket med tips til aktuelle indsatsområder, artikler baseret på høj faglig viden og inspiration til udvikling af din forretning. Vælg imellem AgrødeNYT, LandboNYT og Spadestikket.

Afgrødenyt

AfgrødeNYT er Agrovi Planteavls nyhedsbrev, som udsendes til professionelle planteavlere én gang ugentligt. Med AgrødeNYT får du dugfrisk information om situationen i marken og rådgivning om, hvordan du kan håndtere aktuelle problemstillinger. Med AfgrødeNYT får du også den seneste markedsinformation. 

Et abonnement på AfgrødeNYT koster i 950 kr./år excl. Moms.

LandboNYT

LandboNYT er Agrovi Planteavls nyhedsbrev til dig, som har et landbrug under 10 ha eller primært har græs som hovedafgrøde.

LandboNYT udsendes én gang om måneden, hvor du kan holde dig opdateret på de arbejdsopgaver, som kan opstå i den enkelte måned. Du ville samtidigt kunne holde dig opdateret på de gældende lovgivninger og tilskudsordninger, som vedrører mindre bedrifter.

LandboNYT indeholder typisk emner som:

 • Aktuelt i den pågældende måned
 • Økonomi/Skat
 • Heste
 • Naturpleje
 • Planter/mark
 • Andet dyrehold

For at modtage LandboNYT én gang om måneden, skal du i forvejen få lavet dit Fællesskema eller have en lovpakke hos Agrovi.

Hvis du i forvejen får lavet dit Fællesskema eller har en lovpakke hos Agrovi, men ikke får LandboNYT, kan det være, fordi vi ikke har din rigtige mailadresse.

For evt. spørgsmål er du velkommen til at sende en mail til landbonyt@agrovi.dk

SPADESTIKKET

Spadestikket er Agrovi Planteavls  nyhedsbrev til dig, der har en interesse for pløjefri dyrkning.

Spadestikket udsendes én gang om måneden, hvor du kan læse om højaktuelle emner for den enkelte måned. Vi beskriver, uddyber og kommentere forskellige såmaskiner, redskaber og lignende. Der forklares og kommenteres på forskellige forsøg fra både ind- og udland.

Spadestikket indeholder typisk emner som:

 • Etablering
 • Maskiner
 • Vækst
 • Skadedyr
 • Efterafgrøder
 • Arrangementer
 • og meget mere

Ønsker du at få en smagsprøve på Spadestikket eller modtage det fremadrettet, er du velkommen til at kontakte Camilla Holm Fritzen. Et abonnement på Spadestikket koster 1.000 kr./år excl. moms.

Vil du vide mere?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.

06
juli
BNBO informationsmøde
Nordsjællands Landboforening inviterer til virtuelt lodsejermøde onsdag den  6 juli kl. 8.30 – 9.30 Formålet med mødet er at forberede…
08
september
R2 Rottekursus (Ringsted)
RINGSTED Få en autorisation til selv at udføre rottebekæmpelse på din erhvervsejendom. Alt, hvad du behøver gøre, er at gennemføre…
21
september
Jeg en gård mig købe vil – Hillerød
Interessen for at flytte på landet er stor. Det at bo på en landbrugsejendom rummer også mange gode fordele. Fred,…
27
september
Fra tanke til salg – Ringsted
Hvis du har besluttet at sælge din landbrugsejendom, er der mange forskellige økonomiske, juridiske, salgsmæssige og personlige overvejelser, du skal…
10
oktober
Fra tanke til salg – Hillerød
Hvis du har besluttet at sælge din landbrugsejendom, er der mange forskellige økonomiske, juridiske, salgsmæssige og personlige overvejelser, du skal…

AGROVI NORD

KONTORADRESSE:
Industrivænget 22
3400 Hillerød

T: 48 22 52 00

AGROVI MIDT

KONTORADRESSE:
Balstrupvej 90
4100 Ringsted

T: 48 22 52 00

AGROVI VEST

KONTORADRESSE:
Tuse Næs Vej 7
4300 Holbæk

T: 48 22 52 00

AGROVI SYD

KONTORADRESSE:
Hollandiavej 4
4840 Nr. Alslev

T: 48 22 52 00


Shopping cart
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
0