Nyheder fra Planteavl

Hos Agrovi Planteavl sender vi flere gange om måneden nyheder ud specifikt målrettet til dig, der er planteavler – hvad enten det er en stor eller lille bedrift. Hvert nyhedsbrev er pakket med tips til aktuelle indsatsområder, artikler baseret på høj faglig viden og inspiration til udvikling af din forretning. Vælg imellem AgrødeNYT, LandboNYT og Spadestikket.

Afgrødenyt

AfgrødeNYT er Agrovi Planteavls nyhedsbrev, som udsendes til professionelle planteavlere én gang ugentligt. Med AgrødeNYT får du dugfrisk information om situationen i marken og rådgivning om, hvordan du kan håndtere aktuelle problemstillinger. Med AfgrødeNYT får du også den seneste markedsinformation. 

Et abonnement på AfgrødeNYT koster i 950 kr./år excl. Moms.

LandboNYT

LandboNYT er Agrovi Planteavls nyhedsbrev til dig, som har et landbrug under 10 ha eller primært har græs som hovedafgrøde.

LandboNYT udsendes én gang om måneden, hvor du kan holde dig opdateret på de arbejdsopgaver, som kan opstå i den enkelte måned. Du ville samtidigt kunne holde dig opdateret på de gældende lovgivninger og tilskudsordninger, som vedrører mindre bedrifter.

LandboNYT indeholder typisk emner som:

 • Aktuelt i den pågældende måned
 • Økonomi/Skat
 • Heste
 • Naturpleje
 • Planter/mark
 • Andet dyrehold

For at modtage LandboNYT én gang om måneden, skal du i forvejen få lavet dit Fællesskema eller have en lovpakke hos Agrovi.

Hvis du i forvejen får lavet dit Fællesskema eller har en lovpakke hos Agrovi, men ikke får LandboNYT, kan det være, fordi vi ikke har din rigtige mailadresse.

For evt. spørgsmål er du velkommen til at sende en mail til landbonyt@agrovi.dk

SPADESTIKKET

Spadestikket er Agrovi Planteavls  nyhedsbrev til dig, der har en interesse for pløjefri dyrkning.

Spadestikket udsendes én gang om måneden, hvor du kan læse om højaktuelle emner for den enkelte måned. Vi beskriver, uddyber og kommentere forskellige såmaskiner, redskaber og lignende. Der forklares og kommenteres på forskellige forsøg fra både ind- og udland.

Spadestikket indeholder typisk emner som:

 • Etablering
 • Maskiner
 • Vækst
 • Skadedyr
 • Efterafgrøder
 • Arrangementer
 • og meget mere

Ønsker du at få en smagsprøve på Spadestikket eller modtage det fremadrettet, er du velkommen til at kontakte Camilla Holm Fritzen. Et abonnement på Spadestikket koster 1.000 kr./år excl. moms.

Vil du vide mere?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.

21
oktober
Sprøjteopfølgningskursus (UDSOLGT)
UDSOLGT Var du sidst på opfølgningskursus til sprøjtecertifikat i 2017 eller tidligere? Så er det tid til at få fornyet…
26
oktober
Markdag: Companion Crops & rapsjordlopper
SØLLESTED Companion crops i raps for at nedsætte angreb af rapsjordlopper Companion crops eller dækafgrøder er et relativt nyt værktøj…
27
oktober
Dansk Bioøkonomi konference
ENGETOFTE GODS Hvordan kan dansk jordbrug og grønne virksomheder skabe værdi og positiv udvikling samtidig med, at vi reducerer klimabelastning og…
28
oktober
Sprøjteopfølgningskursus (Hillerød)
HILLERØD Var du sidst på opfølgningskursus til sprøjtecertifikat i 2017 eller tidligere? Så er det tid til at få fornyet…
28
oktober
Forsøk med fanggrøder (Sverige)
HELSINGBORG I samarbete med Martin Krokstorp har Henrik Fredsgaard Larsen från Agrovi etablerat försök med mellangrödor. Vi skal titta på…

AGROVI NORD

KONTORADRESSE:
Industrivænget 22
3400 Hillerød

T: 48 22 52 00

AGROVI MIDT

KONTORADRESSE:
Balstrupvej 90
4100 Ringsted

T: 48 22 52 00

AGROVI VEST

KONTORADRESSE:
Tuse Næs Vej 7
4300 Holbæk

T: 48 22 52 00

AGROVI SYD

KONTORADRESSE:
Hollandiavej 4
4840 Nr. Alslev

T: 48 22 52 00


Translate »
Shopping cart
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
0