Skip to main content

EJENDOM OG JURA

Uanset om det gælder virksomheden eller de private forhold, skal der være styr på paragrafferne. Aftaler og kontrakter skal leve op til den gældende lovgivning, så du, din familie og din virksomhed er sikret bedst muligt.

Når ejendomshandlen og generationsskiftet skal på plads er Agrovi Ejendom og Jura din professionelle sparringspartner og vi ved hvor vigtigt det er at papirarbejdet er i orden.
Vi er også specialister i familiejura, lejeloven og almindelig landboretlige spørgsmål.

Hos Agrovi Ejendom og Jura er to advokatsekretærer, en ejendomsrådgiver og en jurist er parat til at rådgive og hjælpe dig, når du har brug for juridisk assistance.

Vil du vide mere?

Camilla Tankmar

Jurist og ejendomsrådgiver Ejendomshandler, testamenter, samejeoverenskomster, ægtepagter, ansættelsesret, selskabsret 48225272 28307533 cta@agrovi.dk
camilla tankmar
jurist og ejendomsrådgiver
48225272
28307533
cta@agrovi.dk
ejendomshandler, testamenter, samejeoverenskomster, ægtepagter, ansættelsesret, selskabsret

ejendom og jura

uanset om det gælder virksomheden eller de private forhold, skal der være styr på paragrafferne. aftaler og kontrakter skal leve op til den gældende lovgivning, så du, din familie og din virksomhed er sikret bedst muligt.

når ejendomshandlen og generationsskiftet skal på plads er agrovi ejendom og jura din professionelle sparringspartner og vi ved hvor vigtigt det er at papirarbejdet er i orden.
vi er også specialister i familiejura, lejeloven og almindelig landboretlige spørgsmål.

hos agrovi ejendom og jura er to advokatsekretærer, en ejendomsrådgiver og en jurist er parat til at rådgive og hjælpe dig, når du har brug for juridisk assistance.

vil du vide mere?

[contact-person contact_id="7320"]


https://www.agrovi.dk/contact/camilla-tankmar/

Shopping cart0
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
0