fbpx
Agrovi Nord
Industrivænget 22
3400 Hillerød

Nye stærke profiler og spændende inspiration hos Agrovi på Lolland-Falster

Lars Møller Andersen og Christoffer Munk Banke er ansat som kundechefer i Agrovi

Agrovi leverer med sine mere end 90 medarbejdere service og rådgivning til landmænd, landboere – og mange andre erhvervsdrivende. Efterspørgsel fra kunderne har de senere år betydet væsentlig vækst for virksomheden samt stor tilgang af nye medarbejdere.

”Gennem hele Agrovi’s udvikling har vi konstant prioriteret nærhed og nærvær i forhold til vores kunder, og der er slet ingen tvivl om, at det er den nære relation i det daglige samarbejde, der har været afgørende for den vækst, vi hidtil har oplevet” udtaler direktør i Agrovi Niels Peter Ravnsborg. ”Derfor er jeg også rigtig glad for at byde velkommen til 2 nye stærke profiler på vores kontor i Nørre Alslev, idet vi pr. 1. marts 2017 har ansat Lars Møller Andersen og Christoffer Munk Banke som kundechefer med ansvar for at servicere nuværende og nye kunder på Lolland-Falster. Lars og Christoffers mål bliver at hjælpe med det, som betyder mest for vores kunder – og det er jo ikke nødvendigvis kun det, der kan læses i regnskabet eller gættes fra distancen. Det kræver nærhed og ikke mindst nærvær, og her får Lars og Christoffer en meget vigtig rolle at spille lokalt”, tilføjer Niels Peter Ravnsborg.

”Med baggrund i Lars Møller Andersens fortid som maskinhandler har han stor erfaring indenfor landbrug og maskinhandel, mens Christoffer med sin baggrund i Nykredit har et meget solidt finansierings- og formuefundament”, fortsætter Niels Peter Ravnsborg. ”Begge besidder dermed ekspertiser, som i høj grad er efterspurgt hos vores kunder, og som vi ser meget frem til at få bragt i spil.”

 

Inspirationsmøde med stof til eftertanke på Højmølle Kro

Samtidig indbyder Agrovi til inspirationsmøde med stof til eftertanke den 14. marts 2017 kl. 12 på Højmølle Kro, Nykøbingvej 112, 4863 Eskilstrup. Mødet starter med en frokost, og herefter vil der være en række spændende indlæg rækkende fra frugtbarhed i jorden og efterafgrøder til fremtidens finansiering af maskiner og ”det gode bankmøde”. Her vil der naturligvis også være mulighed for at hilse på Lars, Christoffer og de øvrige nye medarbejdere på Agrovi’s kontor på Lolland-Falster. Mødet er gratis, og alle er velkomne. Læs mere om arrangementet her

Nærmere information hos

Niels Peter Ravnsborg

npr@agrovi.dk

mobil 2162 4525