Agrovi Nord
Industrivænget 22
3400 Hillerød

Matchmaking på Lolland Falster

Der er en øget interesse inden for landbrugserhvervet på Lolland-Falster for at nytænke en virksomheds produktion. Med debatten ”Landmand søger hipster” på Madens Folkemøde i maj 2019 løftede Business Lolland-Falster sløret for en særlig indsats for iværksættere inden for landbrug og fødevarer: Matchmaking. Flere har vist interesse for at gå nye veje, såfremt der var nogle, der havde en god idé. Det er den interesse, der har affødt Business Lolland-Falsters projekt om matchmaking i landbrugssektoren

Agrovi støtter gerne op om projektet, hvorigennem man ønsker at finde virksomheder eller privatpersoner, som går med en idé til en landbrugsproduktion af næsten hvilken som helst art, eller personer/virksomheder som allerede har en produktion i gang, men bare ikke kan finde et sted for en evt. udvidelse af virksomheden.

På Lolland-Falster er der en stor overvægt af planteavlsbedrifter, som er omstillingsparate hvert år. Det kan være lige fra mark til bygningsudnyttelse, og derfor er Lolland-Falster det rigtige sted at søge hen for iværksættere.

Så går du/I med en super god idé eller allerede har en produktion i gang, men bare ikke har midler eller pladsen til at udvide, så kom til Matchmaking den 20 juni kl. 15-17 og hør mere om projektet. Matchmaking arrangementet foregår på Ny Kirstineberg Gods, Kirstinebergvej 7, 4800 Nykøbing og deltagelse er gratis.

Du kan tilmelde dig via BUsiness Lolland Falsters begivenhed på facebook her.