fbpx
Agrovi Nord
Industrivænget 22
3400 Hillerød

Økonomi i hesteholdet – gratis temamøder i november

For hesteejere er økonomi, herunder skat og moms ofte en kompleks størrelse. Men det kan faktisk godt betale sig at sætte sig lidt ind i sagerne. Fire temaaftener fordelt over hele Sjælland tager hul på emnet.

Vi kommer ikke udenom det. Økonomi er et omfattende og nødvendigt område at interessere sig for. For mangler der penge, er det ikke godt. Og når det gælder erhvervsmæssigt hestehold er der særligt mange overvejelser omkring økonomien, der trænger sig på – og mere end rigeligt at bruge pengene til.

På temaftenerne vil økonomikonsulent Arne Lauridsen og produktkonsulent Tina Bjerregaard fortælle, hvordan man kan gribe økonomien an i et hestehold. Om du allerede er etableret som enten stutteri, berider/træner, pensionsstald mv. eller blot går i overvejelserne, er der inspiration, tips og gode råd at hente.

Emnerne her i artiklen er blot nogle af de ting, der tages op. Du har også selv indflydelse på emner, det er bare at spørge løs under mødet.

Spørgsmål som: Hvad betyder overskud før renter, hvad er SKAT´s måde at opfatte en hest på, bør jeg føre regnskab på mine heste og hvilke krav stiller det? Hvad med moms? Hvordan griber jeg det an, og hvad får jeg ud af det? kan hesteejere over hele Sjælland få svar på, når vi vender tingene på hovedet og gør det ”dødkedlige” emne økonomi meget mere spændende.

Deltagelse er gratis, men kræver tilmelding via formularen her nedenfor.

 

Gem

Gem

Gem

Gem