fbpx
Agrovi Nord
Industrivænget 22
3400 Hillerød

Kom godt fra start! nytårsmøder 12. og 13. januar

Agrovi inviterer landmænd til nytårsmøde med fokus på økonomi og planteavl

Kom godt fra start i det nye år med den nyeste viden om den aktuelle situation i landbruget. Det er udgangspunktet for det landbrugsfaglige opdateringsmøde, som Agrovi afholder på Vallekilde-Hørve Fritidscenter den 12. januar og på Emmaus Galleri i Haslev den 13. januar kl. 19.00 – 21.30.

Ved mødet vil konsulenter fra Agrovi give et bud på, hvordan man som landmand skal forholde sig til de udfordringer og muligheder, som landbruget lige nu står over for. Samtidig vil der være orientering om Skat og planteavl 2016.

Nutidens landbrug er præget af en tilspidset økonomi, hvor stort set alle sektorer har været eller er under et voldsomt pres, samtidig er landbruget en del af en foranderlig verden hvor markedsstrukturerne ændrer sig med store udsving i priskonjunkturerne til følge. Konkurrencen er benhård og det er derfor uhyre vigtigt at få placeret sig strategisk rigtig, så man er mindre sårbar, forklarer økonomikonsulent Jan Møller Olesen og fortsætter med en opfordring til landmændene om at deltage i landbrugsmødet. Det er så vigtigt, at man som landmand hele tiden er opdateret på udviklingstendenserne og gør sig bevidst om, hvad der skal til for at sikre sig en plads i fremtidens landbrugslandskab. Med de faglige indlæg på aftenens møde får man et godt afsæt for at træffe de rigtige beslutninger i 2016.

Direktør i Agrovi Niels Peter Ravnsborg glæder sig til at byde velkommen til en informativ landbrugsaften, hvor det foruden de faglige indlæg er muligt at få en uformel snak med Udviklingsdirektør Nicolaj Nørgaard, Finansieringsekspert Niels Eghøj Nielsen, økonomikonsulenterne Thomas Lind, Karsten Bach Fenger og Jan Møller Olesen, specialkonsulent Bodil Hellemann samt ledende planteavlskonsulent Hans Henrik Fredsted.

Program:

  • Agrovis opfattelse af den aktuelle økonomiske situation i landbruget v/ Direktør Niels Peter Ravnsborg og finansieringsekspert Niels Eghøj Nielsen
  • Hvordan imødekommer du bedst fremtiden – holder strategien?  v/ Udviklingsdirektør Nicolaj Nørgaard
  • Aktuel skat v/ økonomikonsulent Thomas Lind og specialkonsulent Bodil Hellemann
  • Planteavl 2016 v/ ledende planteavlskonsulent Hans Henrik Fredsted

Der serveres snitter, kaffe og lagkage. Mødet er gratis men tilmelding nødvendig pga. beværtning. Tilmelding på 4822 5200 eller agrovi@agrovi.dk
Adresser: Vallekilde-Hørve Fritidscenter, Idrætsvej 3, 4534 Hørve og  Emmaus Kursuscenter, Højskolevej 9, 4690 Haslev