fbpx
Agrovi Nord
Industrivænget 22
3400 Hillerød

Kødkvæg og naturpleje i stor skala – få inspiration d. 15. september.

Amager Fælled består af unik og fredet natur og plejes af bl.a. ca. 1000 stk. kreaturer. Nu har du en sjælden mulighed for at få indblik i, hvordan det kan kombineres med en økonomisk rentabel kødkvægsproduktion.

Sceneriet er kontrastfyldt når de omkring 1.000 kødkvæg græsser på Amager fællede fra april til december. Det er kun 20 minutter fra Rådhuspladsen og 5 minutter fra Vestamager metrostation, og alligevel er man ikke i tvivl om, at det unikke stykke natur fortjener at være naturplejeareal frem for at blive lavet om til boligområde. Når så det samtidig kan kombineres med en økonomisk rentabel kødkvægsproduktion er det ikke helt tosset. Men hvordan gør de landmænd, der har kødkvæg på fælleden og hvilke muligheder har du selv?

Benyt lejligheden til at få indblik og inspiration til denne produktionsform, når kødkvægskonsulent Niels Christian Tramm fra Agrovi og to af de landmænd, som har dyr på fælleden, stiller op og gerne tager snakken ved Åbent Landbrug på Amager Fælled den 15. september kl. 10-16.

Du kan læse     mere om dagens aktiviteter på Amager Fælled, og hvor du møder op for at få en faglig snak på Åbent Landbrugs hjemmeside via linket her: https://aabentlandbrug.dk/aabent-landbrug/kalvebod-faelled#

Du kan også på forhånd aftale et møde med Niels Christian Tramm på tlf. 24858488.