fbpx
Agrovi Nord
Industrivænget 22
3400 Hillerød

Tørken: Agrovi tilbyder gratis individuel hjælp til tørkeramte landmænd

Tørken rammer landmændene meget forskelligt.  Agrovi tilbyder derfor gratis ”tørkemøder” med individuelle råd og vejledning, så du kommer bedst muligt videre.

Tørken rammer planteavTørkemøderlere, mælke- og husdyrproducenter meget forskelligt – ligesom det har stor betydning, hvordan man har handlet sine afgrøder, og ikke mindst hvor mange penge man har på kontoen og hvornår.

Meget af den kommunikation, som er i medierne lige nu, skærer alle landmænd over én kam. Det giver uro og frygt for fremtiden hos mange. Tørken har også betydet, at landmænd, som måske normalt ikke har økonomiske udfordringer, har fået behov for at kigge nærmere på tallene.

Agrovi vil derfor gerne tilbyde dig et individuelt ”tørkemøde” med fokus på din konkrete situation og dine faktiske økonomiske forhold.

Vores økonomikonsulenter står klar til at hjælpe dig, dels med en generel snak om situationen, dels med en konkret gennemgang af økonomien, så du kan gå fra mødet med det overblik, der skal til i din nuværende situation.

Du får materiale med fra mødet, som du eksempelvis kan bruge i dialogen med din bank om situationen og de nødvendige løsninger.

Mødet kan holdes på et af vores fire kontorer i Hillerød, Holbæk, Ringsted eller Nørre Alslev.

Mødet er gratis, og du kan booke mødet på nedenfor  eller på telefon 4822 5200

Personligt møde i forbindelse med tørken

  • Sæt venligst kryds ud for det kontor, hvor du ønsker at mødes.