Agrovi Nord
Industrivænget 22
3400 Hillerød

Fremtidens Madscene – gratis udviklingsforløb: skal du med på sidste hold?

Du kan lige nå det: Til september starter det sidste gratis workshop forløb under det nuværende projekt Fremtidens Madscene, og rekrutteringen af deltagere er begyndt.

Formålet med Fremtidens Madscene er at skabe vækst og booste udviklingen i fødevarebranchen. Det gælder også hos lokale fødevareproducenter, med afsæt i de to hovedtemaer udvikling og afsætning. Og Fremtidens Madscene er i dén grad blevet rost af de mere end 70 deltagende virksomheder, der allerede har været igennem ét eller flere af de afholdte workshopforløb.

Til efteråret løber så det aller sidste forløb af stablen i denne omgang. Et samarbejde mellem Smag på Nordsjælland og Agrovi Nordsjællands Landboforening skal sikre, at flest mulige fødevareproducenter vfra region Hovedstaden får muligheden for at deltage i projektets uddannelsesforløb.  Målet er at de derigennem kan få del i det voksende marked for højkvalitetsfødevarer og økologi i Storkøbenhavn. Alle workshopdage afholdes i Nordsjælland og københavnsområdet.

Nedenfor ser du en skitsering af programmet for de seks workshopdage, som dette aller sidste udviklingsforløb indeholder.

Indhold på det sidste udviklingsforløb under projekt Fremtidens Madscene

Flyer Fremtidens Madscene efterår 2019

 

Økonomi

Forløbets indhold repræsenterer en værdi på 30.000 kr pr deltagende virksomhed, men det er gratis at deltage i Fremtidens Madscenes udviklingsforløb. Til gengæld kræves at du er dedikeret omkring udviklingen af din virksomhed og indstillet på at møde op og deltage aktivt på de seks workshopdage.

Nysgerrig efter at vide mere og måske komme med ombord?

Hvis du er lokal fødevareproducent, som også forarbejder ét eller flere fødevareprodukter, beliggende i region Hovedstaden og har en ambition om, at din virksomhed skal vækste, eksempelvis gennem produktudvikling, er det med at slå til nu!

Bestil et uforpligtende informationsmøde ved at kontakte produktkonsulent Tina Bjerregaard på tlf. 51199291eller via mail tbj@agrovi.dk. På mødet fortæller vi dig om forløbet i detaljer, du fortæller os om din virksomhed, og hvad du håber at få ud af at være med.

Vi opfordrer til hurtig respons, hvis du tænker at det kunne være noget for dig eller én du kender, idet der er et begrænset antal pladser på holdet.

PS:

Fik vi sagt at forløbet er gratis at deltage i Fremtidens Madscene, men at det er med at skynde sig, for der er et begrænset antal pladser?